Η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά από χρόνια στην εκπομπή «Στούντιο 4» στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δώσει εδώ και πολλά χρόνια. Η ηθοποιός που συγκίνησε το πανελλήνιο με την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε στο νοσοκομείο είναι έτοιμη να επιστρέψει στη θεατρική σκηνή με την «Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με πρωτότυπη μουσική του Στέφανου Κορκολή, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη.

Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η σταρ μίλησε και για την πολύ στενή σχέση που είχε με τον Νίκο Κούρκουλο.

«Δεν ήμασταν όλοι φίλοι στο θέατρο» είπε απαντώντας στην ερώτηση της οικοδέσποινα αν είναι αλήθεια ότι στην εποχή που μεσουρανούσε ο κόσμος του θεάτρου και του κινηματογράφου ήταν όλος μια παρέα.

«Είχα δύο τρεις λατρεμένους φίλους, σαν τα αδέλφια και τον πατέρα που δεν είχα. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από αυτούς. Είμασταν φίλοι από παιδάκια. Κλείναμε 52 χρόνια φιλίας, όταν πέθανε. Λατρεμένος πατέρας κι αδερφός που δεν είχα και λατρεμένη αδερφή που δεν είχε. Είμασταν στρείδι – μύδι που λέγαν» συμπλήρωσε.

Και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους. «Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια. Μου παρείχε προστασία. Σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό.

»Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ. Ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν. Ήταν τέλειο παιδί», συμπλήρωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »