Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στην παρέα του «Mega Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη στο πλατό του «Mega Καλημέρα» η Μαρία Ηλιάκη άνοιξε τα χαρτιά της για τις σχέσεις της με τους συμπαρουσιαστές της στο «Δέστε τους» και «Ξαναδέστε τους» Κατερίνα Καινούργιου και Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια η οποία έκανε comeback στα τηλεοπτικά πράγματα στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα;» μετά από αρκετά χρόνια αποχής, μίλησε για την επανασύνδεσή της με την Κατερίνα Καινούργιου και τον «πάγο» στις σχέσεις της με τον παρουσιαστή του «Καλό μεσημεράκι».

«Ισχύει ότι είχαμε απομακρυνθεί με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου.

»Με την Κατερίνα είχε γίνει μια χαζοπαρεξήγηση στο «Δέστε τους», η οποία διογκώθηκε από τρίτους σου ‘πα- μου ΄πες. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαστε λίγο από μακριά.

»Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Έκλαιγε παντού. Με το που έμαθε ότι η Ηλιάκη είναι έγκυος, συγκινήθηκε. Οπότε μου έστειλε ένα μήνυμα -ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της-, μου έστειλε δώρο στην Ελβετία…».

Σε αυτό σημείο η Ελεονώρα Μελέτη παρατήρησε: «Να πω κάτι για την Κατερίνα. Η Κατερίνα πρέπει να συγκινείται πολύ με το θέμα παιδί. Βλέπω και στον δικό μου τον λογαριασμό, κάθε φορά που κάνουμε κάτι με την Αλεξάνδρα, πάντα θα μου στείλει κάτι».

Αντίθετα, η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά παραμένει απόμακρη.

«Η επικοινωνία είναι μέσω τηλεόρασης. Δεν έστειλε ούτε μήνυμα, ούτε δώρο. Περιμένω…

»Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Εκείνος πρέπει να πάρει.

Δεν θα πάω στην εκπομπή του αν με καλέσει.

»Κάποια στιγμή θα πάω. Τώρα δεν θέλω να πάω. Είναι λίγο περίεργο να βρεθούμε σε έναν αέρα τηλεοπτικό μετά από οκτακόσια χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε, και μετά θα πάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »