Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του είχε μπει κατεπειγόντως στο νοσοκομείο και πως δεν τον πρόλαβε για δευτερόλεπτα.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ο Μάρκος Σεφερλής μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια ανάμνηση της ζωής του που τον πληγώνει έως σήμερα.

«Ήμουν καλεσμένος στην Λούτσα, σε πρωινή εκπομπή δική σου κι έχει βγει το «Shake it» του Ρουβά και χορεύω με την Σοφία Βογιατζάκη» θυμήθηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του νέοου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 «5X5».

«Χορεύουμε, χορεύουμε, χορεύουμε και, με το που τελειώνει το χορευτικό, έρχεται ο Μανώλης Σκοπελίτης και μου λέει πήρε τηλέφωνο η μαμά σου στο κανάλι. Ο μπαμπάς σου δεν είναι πολύ καλά, τον έφεραν στο νοσοκομείο στην Αθήνα.

»Φεύγω με το αμάξι να προλάβω και με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον πρόλαβα, είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα. Έπαθα σοκ» εξομολογήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, που δεν θα ξεχάσει ποτέ το περιστατικό.

«Με πήρε ο Μανώλης Σκοπελίτης και του έκανα πλάκα από αυτοάμυνα για να μην τον στενοχωρήσω. Πληγώθηκα και στενοχωρήθηκα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

{https://youtu.be/BYfIhtyGQoI}

Διαβάστε επίσης »