Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε τον Μάρκο Σεφερλή, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά από την «μεταγραφή» του στον ΑΝΤ1, και την αγαπημένη ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών Γιώτα Γρίβα.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Μάρκο Σεφερλή. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει τα νέα επαγγελματικά σχέδιά του στην τηλεόραση και το θέατρο.

Επίσης, μιλάει για πρώτη φορά για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τον Μάρκο Σεφερλή διαδέχεται η Γιώτα Γρίβα. Η Σαρακατσάνα τραγουδίστρια μιλάει για την αγάπη της στο δημοτικό τραγούδι, την έως τώρα σταδιοδρομίας της, τη συγκίνηση που ένιωσε όταν η Φυλιώ την έχρισε «διάδοχό» της και για τα πανηγύρια που συμμετέχει κάθε καλοκαίρι. Μιλάει επίσης για τα παιδιά και άνδρα της, τα παιδικά της χρόνια στην Βουλγαρία, και τον μεγάλο της καημό που δεν φοίτησε σε ελληνικό σχολείο.

Τέλος, με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων και με την υπέροχη φωνή της, φέρνει στο στούντιο της εκπομπής ήχους και μελωδίας από την ελληνική δημοτική παράδοση.

#The2NightShow

Διαβάστε επίσης »