Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef 5 οι εναπομείναντες παίκτες «σηκώνουν τα μανίκια», καθώς ακολουθεί μια σκληρή δοκιμασία, ενώ πρέπει να ικανοποιήσουν τον σημερινό καλεσμένο, λάτρη του ριάλιτι μαγειρικής.

Σήμερα στο Masterchef 5 οι παίκτες θα πάρουν μια ανάσα, γιατί η δοκιμασία θα γίνει σε ανοιχτό χώρο, αλλά γρήγορα τα πράγματα θα δυσκολέψουν, καθώς σήμερα έρχεται ένας εκλεκτός καλεσμένος.

Συγκεκριμένα, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τον Ted Lelekas, Brand Ambassador του ομίλου Moët Hennessy για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, πολύ γνωστού wine journalist και φαν του MasterChef!

{https://www.instagram.com/p/CNVxDZZqNOa/}

Η δοκιμασία λοιπόν, στην αυλή της κουζίνας του MasterChef 5, στο τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, θα είναι δύσκολη, ενώ Μπλε και Κόκκινοι, έχουν να διαχειριστούν πολλά απαιτητικά ζητούμενα.

Το τελικό αποτέλεσμα στα πιάτα και των δύο ομάδων είναι αρκετά ενδιαφέρον για αυτό το σημείο του διαγωνισμού, κάνοντας τους κριτές να νιώθουν αρκετά ικανοποιημένοι για το μαγειρικό επίπεδο, όσων έχουν μείνει ως τώρα στην 9αδα.

{https://youtu.be/tOyJQ5kPawk}

Διαβάστε επίσης »