Ο Διονύσης Σαρακίνης, ένας εκ των δύο φιναλίστ του MasterChef 5, μίλησε για τον χαρακτήρα που έδειξε στο διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ παραδέχθηκε πως ήταν ιδιαίτερα σκληρός.

Ο Διονύσης Σαρακίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για το MasterChef 5.

Ο ένας εκ των δύο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού, αναφέρθηκε στο χαρακτήρα που έδειξε πίσω και μπροστά στις κάμερες, ενώ παραδέχθηκε πως ήταν ιδιαίτερα σκληρός, καθώς έφερε αρκετούς συμπαίκτες στα όρια τους.

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον Διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι ωραίο να λέμε ότι αυτός αυτός αυτός ίσως από τις κάμερες είναι διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο, όλοι ξέραμε πότε γράφουν οι κάμερες, όλοι ξέραμε πότε μας ακούν, όλοι ξέραμε τα πάντα».

«Εγώ μπορώ να πω ότι off camera ήμουν πιο σκληρός. Στην κάμερα ήμουν καλά, και αυτό το έχουν πει κι άλλοι… Είναι το πώς βγαίνει το άγχος της κάμερας. Κι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είμαι σφιγμένος, είναι πώς θα το διαχειρστείς όλο αυτό… Δεν είναι εύκολο, πραγματικά δεν ξέρω γιατί έβγαινε έτσι, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι ο Διονύσης ήξερε πώς πρέπει να χειριστεί την κάμερα πώς πρέπει να χειριστεί τον ήχο. Όχι… Ειδικά αυτοί που μπήκανε μετά τις επιστροφές. Εγώ δεν άκουσα τίποτα απ’ αυτούς», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης »