Η Μαργαρίτα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο της διαδικασίας αποχώρησης, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχεια του MasterChef 5.

H Μαργαρίτα, η μεγάλη νικήτρια του Silver Award, ήταν στη διαδικασία αποχώρησης με την Μαρία και τον Παναγιώτη στο MasterChef 5.

Το πιάτο του pastry chef Μαρίνου Κοσμά, που κλήθηκαν να αντιγράψουν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και η Μαργαρίτα δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της, η Μάργαρίτα έβαλε τα δυνατά της, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει το κέλυφος από σοκολάτα.

Μόλις ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους έληξε, η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς και είπε πως ντρέπεται να παρουσιάσει αυτό το πιάτο στους κριτές και πως γνωρίζει ότι σήμερα θα πάει στο σπίτι της.

«Για μας είναι πολύ σημαντικά όσα έδωσες. Είσαι μια πολύ μαγείρισσα και ένας πολύ καλός άνθρωπος» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Από τις πιο δυνατές δημιουργικές προσωπικότητες, έχεις έμφυτο ταλέντο. Σε θαυμάζω» της είπε από την πλευρά του ο Πάνος Ιωαννίδης

«Θεωρώ τιμή μου που σε γνώρισα. Δεν το έχω ξανά νιώσει 5 χρόνια τώρα στο MasterChef. Προσωπικά σε ευχαριστώ», είπε ο  Σωτήρης Κοντιζάς

«Είμαι πολύ χαρούμενη απλά με στεναχωρεί που φεύγω. Με στεναχωρεί που αύριο θα ξυπνήσω και δεν θα έρθω εδώ» είπε η Μαργαρίτα.

{https://youtu.be/at02y2nGFOs}

Διαβάστε επίσης »