Άναψαν τα αίματα στοMasterChef 5 μετά την διαδικασία αποχώρησης και παραλίγο Στέφανος και Πάνος να πιαστούν στα χέρια. Ποιος αποχώρησε. 

Δύσκολη ήταν η χθεσινή δεύτερη διαδικασία αποχώρησης στο MasterChef 5 ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών που ακόμα δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού και ήδη έχουν χωριστεί σε ομάδες.

Η δοκιμασία ήταν αντιγραφή ενός πιάτου που έδειξαν οι κριτές και οι παίκτες έπρεπε να το πετύχουν όσο πιο κοντά γίνεται.

Πρώτος στο σπίτι γύρισε ο Στέφανος, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο σύμφωνα με τους κριτές, που του έβαλαν το πρώτο δεκάρι της σεζόν ενώ μαζί του ήρθε και ο Κωστής. Επόμενη που επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι ήταν η Κωνσταντίνα.

Στο τέλος παίχτηκε ένα θρίλερ καθώς είχε μείνει πίσω ο Ιωάννης και η Μαρία Φ. με την δεύτερη να φτάνει πρώτη στο σπίτι. 

Οι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς καθώς κατάλαβαν ότι αποχώρησε ο Ιωάννης που δεν είναι και ο πιο αγαπητός παίκτης -μάλιστα είχε κάνει και ένα σοβαρό λάθος με το πανάρισμα της κροκέτας να του έχει αρπάξει στο τηγάνισμα- όμως η κα.Μαρία ανακοίνωσε πώς επέστρεψε… για να μαζέψει τα πράγματά της! 

Το κλίμα άλλαξε ξανά, και στη συνέχεια επικράτησε ένας κακός χαμός με αφορμή….τρία ξύδια! 

Ο Πάνος που είναι φίλος του και θέλησε να τον στηρίξει, αλλά κυρίως να πικάρει τους υπόλοιπους, έβαλε τρία μπουκάλια ξίδι πάνω στο τραπέζι. Αυτή η κίνηση εκνεύρισε τους παίκτες, αλλά ακόμη περισσότερο τον Στέφανο. Οι δυο τους αντάλλαξαν λόγια και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, με τους συμπαίκτες τους να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! 

{https://youtu.be/m5PWKlEoovM}

Τι θα δούμε σήμερα: 

Διαβάστε επίσης »