Η μεγάλη νικήτρια του φετινού Masterchef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε πως της έγινε η αναμενόμενη πρόταση γάμου! 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5. Πέρα από τους επαγγελματικούς δρόμους που ανοίγονται πλέον διάπλατα στην ταλαντούχα μαγείρισσα και τις 50.000 ευρώ που έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό λόγω του επάθλου και στην προσωπική της ζωή τα πράγματα πηγαίνουν όπως η ίδια τα θέλει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας μια μέρα μετά την νίκη της στην Φωλιά των ΚουΚου και στην Κατερίνα Καραβάτου η Μαργαρίτα αποκάλυψε πώς ο αγαπημένος της Χρήστος έκανε… την κίνηση και το ζευγάρι οδεύει για τα σκαλιά της εκκλησίας. 

«Έχει γίνει μία κίνηση, ένα δώρο, εγώ έτσι το ονομάζω, για να πάει καλά η σχέση μας η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα, απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι… Έχει γίνει! Δεν το κρύβω, απλά πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη», είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μάλιστα από την εκπομπή του Star της χάρισαν και μία δωροεπιταγή από οίκο μόδας υψηλής ραπτικής προκειμένου να διαλέξει το νυφικό της! 

Πάντως την εξέλιξη με την πρόταση γάμου την είχε ήδη αφήσει να εννοηθεί από το βράδυ του τελικού ο Χρήστος που σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Εννοείται πως είμαι έτοιμος για αυτό! Άμα δεν το κάνω, θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα! Θα με λιθοβολήσουν».

Διαβάστε επίσης »