Η νικήτρια του χθεσινού Silver Award στο «MasterChef 5», με έπαθλο 10.000 ευρώ, αφιέρωσε τη νίκη της στον αρραβωνιαστικό της.

Χωρίς τέλος ήταν η χαρά της Μαργαρίτας για την χθεσινή νίκη της στο «MasterChef 5». Και πως αλλιώς; Δέκα χιλιάδες ευρώ ήταν αυτά, τα οποία η σεφ χρειάζονταν, αφού, μετά το τέλος του παιχνιδιού και της καραντίνας, την περιμένει γάμος.

Όμως, δεν ήταν μόνο τα λεφτά του Silver Award, που της ήρθαν ουρανοκατέβατα. Η παίκτρια να δεν μπορούσε να πιστέψει τα κολακευτικά σχόλια που δέχτηκε από συμπαίκτες, κριτές και τον σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο. Ειδικότερα, ο Αθηναγόρας Κωστάκος, στάθηκε με δέος μπροστά στις δημιουργίες της διαγωνιζόμενης στην οποία είπε:

«Δεν ξέρω πώς τα σκαρφίστηκες, αλλά τα πιάτα σου αν τα έτρωγα σε εστιατόριο θα καλούσα σίγουρα τον σεφ να του δώσω συγχαρητήρια. Είσαι γεννημένη να κάνεις αυτό που κάνεις. Είσαι ταλέντο» είπε και επισήμανε τη φινέτσα με την οποία μεταχειρίστηκε τα υλικά που είχε στη διάθεσή της.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η παίκτρια δεν σταμάτησε να τσιμπιέται, να γελάει και να συγκινείται.

Και μέσα στη χαρά της, έστειλε κι ένα μήνυμα στον αρραβωνιαστικό της: «Χρήστο, βρήκαμε τα λεφτά για τον γάμο. Μετά μη μου λες ότι δεν έχουμε λεφτά για γάμο. Ράψου, βρες κουστούμι, κούρντισε το μπουζούκι σου κι εγώ θα σε πάρω όταν βγω από δω κι ας μην με θες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »