Ο Πάνος Ιωαννίδης απευθύνθηκε σε αυστηρό τόνο στην Μαργαρίτα και στον Στέφανο για τις παραλείψεις τους στην τελευταία δοκιμασία του «MasterChef 5».

Οι δοκιμασίες στο ύπαιθρο κρύβουν παγίδες για τους διαγωνιζόμενους στο «MasterChef 5» που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες συνθήκες μιας μη επαγγελματικής κουζίνας.

Γι’ αυτό και οι κριτές επιδεικνύουν μεγαλύτερη ανοχή και ελαστικότητα σε μικροπαραπτώματα των παικτών λόγω έλλειψης εξοικείωσης με το περιβάλλον εργασίας τους.

Όμως, στην τελευταία εξωτερική δοκιμασία, ο Πάνος Ιωαννίδης έχασε την υπομονή του με την Μπλε ομάδα και απευθύνθηκε στην Μαργαρίτα και στο Στέφανο σε οξύ τόνο.

Η αιτία που προκάλεσε τον εκνευρισμό του ήταν ότι οι παίκτες είχαν αφήσει το κρέας ακάλυπτο, σε σημείο που ήταν εκτεθειμένο στη σκόνη και στο χώμα.

«Τι είναι αυτό εδώ ρε Μαργαρίτα, τα κρέατα μέσα στα χώματα. Στέφανε, και σε σένα απευθύνομαι εδώ. Κρέατα στα πόδια σας;» παρατήρησε ο σεφ, απευθυνόμενος πρώτα στην αρχηγό της ομάδας.

«Δεν είμαστε μια επαγγελματική κουζίνα, το καταλαβαίνω αλλά αυτά εμείς θα τα φάμε μετά» είπε σε έντονο τόνο.

Και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον Στέφανο: «Αν δεν είναι να φαγωθούν, σκεπάστε τα και βάλτε τα σε μια άκρη. Είναι φαγητό αυτό, δεν είναι σκουπίδια».

Στη συνέχεια ο γνωστός σεφ έστρεψε την προσοχή του στην Κόκκινη ομάδα και επισήμανε ότι η παρατήρησή του ισχύει και γι’ αυτούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{https://youtu.be/5I9dEP-1nL0}

Διαβάστε επίσης »