Στέφανος, Παναγιώτης, Παύλος και Ανούς. Πάνε ασφαλείς στον εξώστη.

Η τελική τριάδα με τις καλύτερες προσπάθειες, ήταν Μαργαρίτα, Τζιοβάνι και Διονύσης. Ενας θα κερδίσει 10.000 ευρώ και νικητής του silver award

Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα.
Silver Award, και δέκα χιλιάδες ευρώ και τα έξοδα του γάμου της.

Αντίθετα οι χειρότερες προσπάθειες ήρθαν από τους  Νίκο, Λία, και Μαρία.

Τελικά ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς ήταν ο Νίκος

Σήμερα θα πάμε παρέα με live σχολιασμό στην 8η ομαδική δοκιμασία. Θα δούμε όλα όσα θα γίνουν, και μάλιστα από σήμερα θα έχετε στην διάθεση σας και το LIVE CHAT για να μπορούμε να επικοινωνούμε όλοι μαζί κατά την διάρκεια του live.

Σίγουρα το σημερινό LIVE δεν χάνεται αγαπητοί φίλοι.

8η ομαδική δοκιμασία και η τρίτη εξωτερική.
Ομαδική δοκιμασία με food pairing 

Ο σημερινός καλεσμένος σεφ θα είναι ο Ted Lelekas. Ο ψυχολόγος και ο πρώτος Έλληνας wine blogger. Είναι επαγγελματίας της επικοινωνίας του κρασιού, και βρίσκεται στο παγκόσμιο Top20 των προσωπικοτήτων του κρασιού με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media.

Σαμπάνιες και πρόκληση, αλλά με πολλες εντάσεις και γκρίνιες.

Ένας Τζαμάλ διαφορετικός και μια Μαργαρίτα επηρεασμένη από την μεγάλη νίκη;

Πολλά αδικαιολόγητα λάθη, και αρκετές γκρίνιες από τους κριτές.

Αλλά στο τέλος θα έχουμε μια αρκετά καλή ομαδική παρουσία που θα ενθουσιάσει τους κριτές.

Αλλά στο τέλος θα έχουμε το γλυκό και το πικρό ποτήρι της κριτικής για τους διαγωνιζόμενους.

Βαθμολογία δύο διαφορετικών κόσμων

Η ομάδα που θα κερδίσει θα απολαύσει ένα όμορφο δείπνο παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και από την άλλη πλευρά σε μπελάδες η χαμένη ομάδα, που θα μπει σε δοκιμασία ασυλίας και στην συνεχεία οι παίχτες με την χαμηλότερη βαθμολογία θα παλέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι Μπλε ομάδα από συνήθεια κερδίζει τελευταία.

Η Κόκκινη με άλλο αρχηγό θα επιστρέψει στις νίκες;

Ποιος παίχτης θα αποχωρήσει;

Λογικά η Λία θα πρέπει να αποχωρήσει αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν μετά την δεκάδα στους πρώτους παίχτες που θα αποχωρίσουν. Χθες έφυγε ο Νίκος, οπότε έχει καλές πιθανότητες να την δούμε σε αυτήν την δοκιμασία. Σίγουρα σε αυτήν ή την επόμενη.

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική εκτίμηση, αλλά ελπίζουμε ότι πριν το σημερινό μας LIVE θα σας έχουμε δώσει ποια ομάδα κερδίζει.

Δείτε το trailer της Τετάρτης

Καθημερινά το Trailer από το Masterchef 5 στο κανάλι μας στο YouTube, Spoiler TV.

Και κάτι πολύ φρέσκο για όλους τους φίλους μας. Ξεκίνησε το κανάλι μας στο YOU TUBE που θα έχει να κάνει μόνο με ριάλιτι, και φυσικά με πολύ survivor. Για να συμπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση σας.  Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »