Η τελευταία δοκιμασία είναι καθοριστική. Σήμερα θα κριθεί ο νέος; MasterChef.

Mε το γήπεδο να είναι γεμάτο από τους διαγωνιζόμενους του διαγωνισμού, αλλά μαζί τους στον εξώστη και οι πιο αγαπημένοι άνθρωποι των δύο φιναλίστ.

Καλεσμένος ο ΣΕΦ των ΣΕΦ. Τζέισον Αθερτον. Τρία μισελέν και από τους πιο επιτυχημένους σεφ στην Μ. Βρετανία. Από άστεγος MasterChef.

Ποιος θα κερδίσει την σημερινή δοκιμασία;
Θα δούμε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτων του μεγάλου Σεφ Τζέισον Αθερτον που θα φτάσει τους δύο φιναλίστ στα όρια τους.

Ο Διονύσης σε κάποιο σημείο θα χάσει τον έλεγχο της κατάστασης, σε αντίθεση με την Μαργαρίτα που παρά τις δυσκολίες που θα έχει θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Η Μαργαρίτα θα είναι η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας.

Αλλά θα είναι και η μεγάλη νικήτρια και η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Το trailer του 91ου επεισοδίου του 5ου κύκλου του MasterChef που θα προβληθεί την Τετάρτη 9.6.2021

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Διαβάστε επίσης »