Την είδαμε παρέα με LIVE σχολιασμό και ήταν μια όμορφη αίσθηση. Σαν μια μεγάλη παρέα είμαστε.

11 διαγωνιζόμενοι έμεινα στο απίτι του Masterchef 5.

Μαργαρίτα, Ανούς, Λία, Παύλος και μπαλαντέρ η Κωνσταντίνα. Ρυθμιστής ήταν όπως το περιμέναμε ο Τζιοβάνι.

Τελικά ο Τζιοβάνι έκανε χρήση της κάρτας και έσωσε την Μαργαρίτα. Κυριολεκτικά θα πούμε την έσωσε γιατί με το σούσι δεν νομίζουμε ότι το είχε.

Και τελικά μπήκαν στην δοκιμασία αποχώρησης Λία – Παύλος – Κωνσταντίνα και Ανούς.

Ο Σεφ Αντώνης Δρακουλαράκος τους έδειξε το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψουν.

Ακρίβεια, έμφαση στη λεπτομέρεια και μαγειρική αυτοσυγκέντρωση ήταν τα βασικά ζητούμενα στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης. Ποιοι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν σε 90 λεπτά να αντιγράψουν πιστότερα το sushi πλατό; #MasterChefGR @StarChannelGr #StarChannelTv @th4lis pic.twitter.com/qY7DAeeckt

— masterchefgr (@masterchefgr) March 30, 2021

Σε πλεονεκτική θέση ήταν η Ανούς που είχε εμπειρία αφού είχε δουλέψει σε sushi resturant.

Οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος sushi chef Αντώνης Δρακουλαράκος περιμένουν τις προσπάθειες των τεσσάρων παικτών. Θα μείνουν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα; @StarChannelGr #StarChannelTv @scontizas @ioannidischef @KoutsopoulosLeo @th4lis pic.twitter.com/uFjxd2z8uM

— masterchefgr (@masterchefgr) March 30, 2021

Στο φιλετάρισμα είχαν οι περισσότεροι τα μεγαλύτερα προβλήματα, και λόγο χρόνου όλοι εκτός της Κωνσταντίνας δεν παρουσίασαν ολοκληρωμένα πιάτα. Οι υπόλοιποι άφησαν τον κολιό.

Στο τέλος της διαδικασίας ο Παύλος έκανε ένα σχόλιο για το πιάτο της Κωνσταντίνας και η απάντηση της κεραυνός. Ελπίζω να φύγεις.

Στην βαθμολογία ξεχώρισε η Ανούς που ήταν εξαρχής το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά.

Λία: 6 – 7 – 7 – 7 = 27

Ανούς: 7 – 7 – 8 – 8 = 30

Παύλος: 6 – 6 – 6 – 6 = 24

Κωνσταντίνα: 5 – 5 – 5 – 5 = 20

Και τελικά αποχώρησε η Κωνσταντίνα, όπως περιμέναμε εδώ και ημέρες και το είχαμε μοιραστεί μαζί σας.

Σειρά να πάρει ο επόμενος

Και μην ξεχνάτε, όλα σε ένα εδώ
Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Και κάτι πολύ φρέσκο για όλους τους φίλους μας. Ξεκίνησε το κανάλι μας στο YOU TUBE που θα έχει να κάνει μόνο με ριάλιτι, και φυσικά με πολύ survivor. Για να συμπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση σας.  Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »