Η «Σοφούλα» από τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού του «MasterChef 5» για να στηρίξει τον αγαπημένο της Λεωνίδα Κουτσόπουλο και απαθανατίστηκε μαζί του και με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Το «MasterChef 5» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τη νίκη της Μαργαρίτας, της πρώτης Ελληνίδας MasterChef, και πλέον οι τρεις κριτές του δημοφιλούς reality μαγειρικής είναι ελεύθεροι να ασχοληθούν με τα άλλα τους καθήκοντα, τα εστιατόριά τους δηλαδή, τώρα που άνοιξε επιτέλους ης εστίαση.

Το τελευταίο live, όπου ανακοινώθηκε και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, καθήλωσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μπροστά στις οθόνες τους, αφού οι δύο φιναλίστ είχαν ένθερμους υποστηρικτές ανάμεσα στους τηλεθεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν με αγωνία την τελική μονομαχία και την βαθμολογία των κριτών.

Όμως, τα καλύτερα συνέβησαν στα παρασκήνια, με τους φίλους και στενούς συγγενείς των παικτών και όχι μόνο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η αγαπημένη ηθοποιός που ενσαρκώνει την πολύπαθη Σοφούλα στις «Άγριες Μέλισσες» είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι είναι ζευγάρι με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μια σχέση που οι δυο τους ούτε κρύβουν, ούτε επιβεβαιώνουν.

Η γοητευτική Χρύσα λοιπόν βρέθηκε στα παρασκήνια του «MasterChef 5» στον τελικό για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της και απαθανατίστηκε σε ένα αστείο ενσταντανέ με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ο «θείος Λεώ» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές του που επικρότησαν με ενθουσιασμό.

Διαβάστε επίσης »