Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 οι παίκτες είναι ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια μετά την αποχώρηση, ενώ φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρξει επέμβαση της παραγωγής.

Απόψε το MasterChef 5 πρόκειται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, καθώς φέρνει μια δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης και έντονες κόντρες που θα ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Αρχικά, ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ως νικητής του Mystery Box στο επεισόδιο της Δευτέρας, ήταν αυτός που έδωσε τα υλικά στους συμπαίκτες του για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Επίσης, το γεγονός ότι απαγόρευση την είσοδο του Στέφανου Χίλα στο pantry, προκαλεί έντονες αντιδράσεις και πικρόχολα σχόλια.

Έπειτα, οι τρεις κριτές την ώρα που δοκιμάζουν τα πιάτα, νευριάζουν με ένα παίκτη, ο οποίος όχι μόνο δεν αναγνωρίζει το λάθος του, αλλά προσπαθεί να κοροϊδέψει τον Σωτήρη Κοντινά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Παρόλα αυτά, τα αίματα «ανάβουν» μετά την διαδικασία αποχώρησης, η οποία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ορισμένοι παίκτες συγκρούονται αρκετά άγρια, ενώ είναι βήμα πριν πιαστούν στα χέρια. Μάλιστα, φήμες επισημαίνουν πως ενδέχεται σήμερα να δούμε και επέμβαση της παραγωγής σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Δείτε το σημερινό trailer:

Διαβάστε επίσης »