Ποια πρώην παίκτρια του «MasterChef» έκανε αυτές τις δηλώσεις;

«Ήταν φανταστική εμπειρία το MasterChef, λίγο τρομακτική βέβαια μέχρι να πάρω το… κολάι με τα γυρίσματα, τα φώτα, τις κάμερες. Θα το ξαναέκανα… χθες! Μου άρεσε πάρα πολύ και πέρασα πολύ καλά. Κάποιοι ίσως πιέστηκαν και δεν μπορούσαν, όπως η Κατερίνα Λένη που είχε ανέβει πάνω και κοιμόταν μόνη της. Όταν βγήκα από το σπίτι τα είχα βάψει μαύρα, μπορώ να πω ότι πέρασα μια μίνι κατάθλιψη», είπε η Μάγδα Κοπαλίδου στην κάμερα της εκπομπής «Pop up».

Για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύντροφό της απάντησε: «Είμαι κατά του γάμου, πρόσφατα έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου. Δεν λέγαμε ποτέ ότι θα παντρευτούμε, και για το σύμφωνο ακόμα δεν λέγαμε ότι θα το κάνουμε. Αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε, να κάνουμε ένα παιδί… Να μην έχουμε αργότερα προβλήματα γραφειοκρατικά και κάναμε ένα σύμφωνο. Ίσως κάποια στιγμή να κάνω ένα πάρτι, να τους καλέσω όλους και να περάσουμε ωραία».

MasterChef: Τα έβαψα μαύρα όταν βγήκα από το ριάλιτι, πέρασα μια μίνι κατάθλιψη, δείτε τι λένε στα social media:
Εφημερίδα Πολίτης - Politis.com.cy
26 λεπτά πριν
Ο δηλώνει έτοιμος να συναντήσει τον – Επιμένει στο θέμα των S-400
Stella Kanakaki
33 λεπτά πριν
Η Ελληνική Οικονομία στην αυγή του 2021.

John Georgoulas
38 λεπτά πριν
Η Ελλάδα αλλάζει! Η Amazon Web Services στην Αθήνα.
Nea Moudania Blog
41 λεπτά πριν
Τροχαίο στην Κρήτη: Νέο αποκλειστικό βίντεο – Τι λέει η οδηγός του προπορευόμενου βαν.
ereunitiko
53 λεπτά πριν
Η Γερμανία δεν ζητά από την Τουρκία να αποσύρει τα Leopard 2Α4 από τα Κατεχόμενα https://www.youtube.com/watch?v=wQ-zjbt9OFY


Διαβάστε επίσης »