ΜΑΧΗ στον αέρα Χατζηνικολάου – Βαξεβάνη!!! Μια ιστορία…αγάπης! Πρέπει αυτή η αντιπαλότητα ν΄αγγίζει μεγάλα ύψη. Αλλιώς γιατί να…σφάζονται δημόσια στο twitter, ασχολούμενοι μάλιστα και με το τι σχολιάζει ένας απλός αναγνώστης. Για να φτάνεις στο σημείο ν’ ανακατεύεσαι με το τι θα γράψει ο καθένας, δεν νομίζουμε να κερδίζεις και τίποτα έτσι.

Μόνο αυξάνεις πίεση, χάνεις ενέργεια, χαλιέσαι. Για κάποιον και για κάτι που δεν αξίζει “μία” επειδή, δεν μπορείς να το αλλάξεις, ότι κι αν γράψεις, ότι κι αν κάνεις!

Ένα απλό σχόλιο λοιπόν αναθέρμανε την προφανώς υποβόσκουσα κόντρα των δύο σπουδαίων δημοσιογράφων.

Και να παραολουθήσεις τα πειχειρήματα βολές που αντάλλαξαν, κάπως μπερδεύεσαι. Όχι μόνο  για το αν έχει κάποιος από τους δύο περισσοτερο δίκιο, αλλά και γιαποιο λόγο ο …αλληλοσπαραγμός;

Από εγωισμό ή κάποιος κερδίζει αναγνώσετς από τον άλλο;

Συγκινημένος ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μαζί μας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία

Χωρίς κέρδος, έκθεση!

Κόντρα ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον εκδότη της Real News Νίκο Χατζηνικολάου και τον εκδότη του Ντοκουμέντο Κώστα Βαξεβάνη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να απαντήσει σε αναγνώστη της εφημερίδας Ντοκουμέντο που σχολίασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου.

Στο σχόλιό του, “Τρία πουλάκια κάθονταν… Εδώ καίγεται το σύμπαν και εσείς στην κοσμάρα σας”, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε δεικτικά:

“Ασχολήσου με το αγαπημένο σου Ντοκουμέντο και προώθησε το,όπως ήδη κανεις και μην συκοφαντείς τη δουλειά 150 δημοσιογράφων επειδή δεν ταυτίζεται κομματικά με τις προτιμήσεις σου .Είναι ντροπή”.

Μόλις το είδε ο Κώστας Βαξεβάνης βρήκε ευκαιρία να απαντήσει:

“Ρωτάνε το @NChatzinikolaou για τη στάση του στο θέμα Φουρθιώτη και αντί να απαντήσει τους λέει για το “αγαπημένο τους Documento”. Την προηγούμενη φορά που έγραψε απρεπώς για μένα, ζήτησε συγγνώμη γιατί “το είχε γράψει ένας βοηθός”. Ο σημερινός βοηθός έχει σοβαρό πρόβλημα”.

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ALPHA

Σχόλιο που προφανώς δεν άφησε ασχολίαστο ο Νίκος Χατζηνικολάου που έγραψε:

“Η στάση μου για το θέμα αυτό προκύπτει από τα σχόλια μου στα μέσα που εργάζομαι. Ορισμένοι αναγνώστες της εφημερίδας σου για κάποιο περίεργο λόγο επιτίθενται με συκοφαντικά σχόλια στις αναρτήσεις της real news! Ανέντιμη τακτική. Εμείς σεβόμαστε όλες τις εφημερίδες, όλες τις απόψεις.”

Διαβάστε επίσης »