Η Beyonce, κατά κόσμο “Queen Bey” εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της «Vogue» αυτό το μήνα και στη συνέντευξή της, εξηγεί τους λόγους που η επιτυχία της θεωρείται δεδομένη και πλέον θέλει απλά να επικεντρωθεί στα καθήκοντα της, απέναντι στον θεσμό της οικογένειας.

Η ίδια θεωρεί πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην αφιερώνει χρόνο με την οικογένεια της και πως τα αναπάντεχα γεγονότα που ήρθαν στην ζωή μας (covid) παίζουν μεγάλο ρόλο.

Χαρακτηρηστικά είπε: «Έχω περάσει πολύ χρόνο εστιάζοντας στην οικοδόμηση της υστεροφημίας μου και στην εκπροσώπηση του πολιτισμού μου με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω. Τώρα, αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου άδεια για να επικεντρωθώ σε αυτό που με ευχαριστεί».

«Ο νέος μου στόχος είναι να επιβραδύνω και να αποβάλλω το άγχος από τη ζωή μου. Μπήκα στη μουσική βιομηχανία στα 15 μου χρόνια και μεγάλωσα με τον κόσμο να παρακολουθεί και να θέτω πρότζεκτ χωρίς διακοπή. Κυκλοφόρησα το Lemonade κατά τη διάρκεια της περιοδείας World Formation Tour, γέννησα δίδυμα, έδωσα συναυλία στο Coachella, σκηνοθέτησα το Homecoming, πήγα σε μια άλλη παγκόσμια περιοδεία με τον Jay (τον σύζυγό της Jay Z), ακολούθησε το Black Is King».

Διαβάστε επίσης »