Η Ναταλία Δραγούμη άνοιξε τα χαρτιά της στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη και μίλησε για το πως ένιωσε όταν δικές της γυμνές σκηνές χρησιμοποιήθηκαν για την προώθηση πορνογραφικού σάιτ.

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε στην παρέα του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στο χθεσινό «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε για το γυμνό στην τηλεόραση και στο σινεμά και για το σοκ που υπέστη όταν επιτήδειος χρησιμοποίησε γυμνές σκηνές από σειρές και ταινίες δικές της ως βιτρίνα για την προώθηση ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου.

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, είναι πολύ σημαντικό αυτό, μην το κάνει και μετά το μετανιώσεις. Αποφασίζεις να το κάνεις; Ξέχασέ το. Δεν μπορείς να ελέγξεις εσύ σε ποιανού το σπίτι θα πάει και ποιος θα το δει» είπε η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει εμφανιστεί πολλές φορές γυμνή σε ταινίες, παραστάσεις αλλά και φωτογραφίσεις.

Μόνο για ένα πράγμα μετανιώνει: «Κάτι πολύ σημαντικό, που δεν το είχα τότε υπόψιν μου, είναι το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί», είπε.

Και πρόσθεσε: «Επίσης, έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 , όπου ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά. Γιατί τότε πλήρωνες στο διαδίκτυο».

Η μέθοδος που χρησιμοποίησε ήταν απλή. «Υπήρχε μία ειδική κάρτα κι έβαζε πορνογραφικό υλικό κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Έβαζε σκηνές από σειρές ή ταινίες, για παράδειγμα την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου τότε, τον «Εργένη», είχα μια γυμνή σκηνή, έβαζε αυτό για βιτρίνα, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει -γιατί τώρα μπορεί να δει όποιος θέλει ό,τι θέλει, και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνογραφικό υλικό που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Αυτός δικάστηκε – Έλληνας ήταν- με την μεγάλη βοήθεια του Ρήγα Αξελού και του Διόνυσου, του οργανισμού για τα δικαιώματα των ηθοποιών. Αυτό, αν ήξερα ότι θα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έτσι, από τη στιγμή που δεν είναι φωτογράφιση… -η φωτογράφιση ξέρεις ότι θα κυκλοφορεί από χέρι σε χέρι- αλλά, όταν κάνεις μια ταινία, δεν το ξέρεις» συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »