Σκρουτζ

Θέσεις εργασίας στην Skroutz ΑΕ!

0 Σχόλια

11 Φεβρουαρίου 202111 Φεβρουαρίου 2021 Προγραμματιστές, φωτογράφοι, designers, αλπινιστές, account managers, μουσικοί, λογιστές, αθλητές… Πρόσθεσε το δικό σου ταλέντο και βοήθησέ μας να διαμορφώσουμε το μέλλον του eCommerce! Παροχές Μοντέρνο εργασιακό περιβάλλον με open space φιλοσοφία Ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών Χρηματοδότηση παρακολούθησης συνεδρίων και διαφόρων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό Πλούσια βιβλιοθήκη, με ιδιαίτερα τεχνολογικό προσανατολισμό και όχι μόνο Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ SKROUTZ Αν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις δεν ταιριάζει στο προφίλ σου, μπορείς να μας στείλεις το βιογραφικό σου εδώ.

Διαβάστε το »

H Skroutz κάνει delivery με δική της ταχυμεταφορική

0 Σχόλια

Ένα στρατηγικό πλάνο της Skroutz υλοποιήθηκε, όπως είχαμε γράψει πριν από αρκετές Κυριακές, με την εξαγορά 100% την εταιρεία MYJOBNOW Delivery με την εμπορική επωνυμία SendX. Πρόκειται για μία στρατηγική επένδυση στον κλάδο του «last mile», με την εταιρεία να μπαίνει και στο κομμάτι των ταχυμεταφορών, δημιουργώντας το δικό της δίκτυο μέχρι την πόρτα των καταναλωτών. Η SendX θα εξυπηρετεί παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του Skroutz στην Αττική, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ώστε να εξυπηρετεί ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παραγγελιών πανελλαδικά.Η SendX είναι το εμπορικό courier brand της MYJOBNOW Delivery. H MYJOBNOW Delivery ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2019 ως spin-off της MYJOBNOW με διοίκηση τους Στέφανο Κατσίμπα, Αγαμέμνονα Παπάζογλου και Αλέξανδρο Παπασπυρίδη. Η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο του courier τον Αύγουστο του 2020 και σήμερα διακινεί περισσότερες από 2.000 παραγγελίες ημερησίως. Ο κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Το Skroutz εισέρχεται πλέον σε μία νέα εποχή, στην οποία πρωτοστατεί η ολοκληρωμένη εμπειρία του καταναλωτή από τα πρώτα βήματα με την είσοδο στην πλατφόρμα, την αναζήτηση προϊόντων από αξιόπιστους συνεργάτες, τις ασφαλείς και ευέλικτες συναλλαγές και τέλος, την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον καταναλωτή.

Διαβάστε το »

Εταιρεία delivery εξαγόρασε η Skroutz

0 Σχόλια

Η Skroutz προχωρά σε στρατηγική επένδυση στον κλάδο του «last mile», εξαγοράζοντας κατά 100% την εταιρεία MYJOBNOW Delivery με την εμπορική επωνυμία SendX. Η απόκτηση της εταιρείας εντάσσεται στο όραμα και στη στρατηγική ανάπτυξης της Skroutz να προσφέρει «τη βέλτιστη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών» σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του χρήστη. Η στρατηγική αυτή επένδυση θα επιτρέψει στη Skroutz να αναπτύξει το κομμάτι των ταχυμεταφορών, δημιουργώντας το δικό της δίκτυο και καλύπτοντας το «last mile» που αφορά την παράδοση των παραγγελιών στους καταναλωτές. Επιπλέον, ενισχύεται η δυναμική του Marketplace της με νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Η SendX θα εξυπηρετεί παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του Skroutz στην Αττική, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ώστε να εξυπηρετεί ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παραγγελιών πανελλαδικά. Η SendX είναι το εμπορικό courier brand της MYJOBNOW Delivery. H MYJOBNOW Delivery ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2019 ως spin-off της MYJOBNOW με διοίκηση τους Στέφανο Κατσίμπα, Αγαμέμνονα Παπάζογλου και Αλέξανδρο Παπασπυρίδη. Η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο του courier τον Αύγουστο του 2020 και σήμερα διακινεί περισσότερες από 2.000 παραγγελίες ημερησίως. Ο… διορατικός Skroutz  Τι αγοράζουν οι Έλληνες εν μέσω πανδημίας και Black Friday στο Skroutz;

Διαβάστε το »