Συνταγή

Cheesecake brownies για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

0 Σχόλια

Freegossip Cheesecake brownies για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Σάββατο 29 Μαΐου 2021, 09:00 Υλικά: Για τη βάση brownies: 85g αλατισμένο βούτυρο ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένη ημι-γλυκη σοκολάτα (50g) ¾ φλιτζάνι σκούρο καφέ ζάχαρη (150g) ¾ φλιτζάνι κοκκοποιημένη λευκή ζάχαρη (150g) 3 μεγάλα αυγά 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια ¾ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (95g) ½ φλιτζάνι κακάο (50g) ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι Για τη στρώση cheesecake: 225 γραμμάρια τυρί κρέμα, μαλακό ¼ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη (50g) 1 μεγάλο αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ¼ φλιτζάνι sour cream, σε θερμοκρασία δωματίου (60ml) Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και τοποθετήστε ένα ταψί με λαδόκολλα στο εσωτερικό του. Σε ένα μεγάλο μπολ, λιώστε το βούτυρο και τη σοκολάτα μαζί πάνω σε μια κατσαρόλα σιγοβράζοντος νερο (bain marie) ανακατεύοντας καλά κάθε 30 δευτερόλεπτα. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει ελαφρώς. Προσθέστε και τη ζάχαρη, τα αυγά και τη βανίλια στο μείγμα σοκολάτας και χτυπήστε ελαφρά με ένα σύρμα μέχρι να συνδυαστούν καλά. Κοσκινίστε το αλεύρι, το…

Διαβάστε το »

Με το japanese milk bread θα ξεχάσετε οποιοδήποτε άλλο ψωμί έχετε δοκιμάσει

0 Σχόλια

Freegossip Με το japanese milk bread θα ξεχάσετε οποιοδήποτε άλλο ψωμί έχετε δοκιμάσει ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε!   To japanese milk bread, το οποίο έχει γίνει πλέον γνωστό μέσα από το Tik Tok -και όχι μόνο- κάνοντας τους πάντες να μιλούν για την υπέροχη γεύση και τη μοναδική υφή του, είναι ανάλαφρο και fluffy σαν σύννεφο, ενώ φτιάχνεται από λίγα και εύκολα υλικά. Πίσω από τη συνταγή κρύβεται ένα βασικό συστατικό, και αυτό δεν είναι άλλο από το συμπυκνωμένο γάλα. Το Japanese milk bread, προέρχεται από την ιαπωνική κουλτούρα και κουζίνα ενώ αλλιώς ονομάζεται Hokkaido milk bread, από την ιαπωνική πόλη, η οποία φημίζεται για το γάλα της. Η χρυσή εξωτερική του κρούστα σε συνδυασμό με την ανάλαφρη ψίχα του, το καθιστούν μία από τις πιο αγαπημένες ασιατικές συνταγές, και τώρα πια ένα από τα διασημότερα food trends παγκοσμίως Υπάρχουν άπειρες συνταγές για το συγκεκριμένο ψωμί που γίνονται με βούτυρο και αυγό. Η συγκεκριμένη συνταγή γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο, χωρίς προζύμι, χωρίς ιδιαίτερη προεργασία, χωρίς αυγό και χωρίς γαλακτοκομικά και πετυχαίνει πάντα! Υλικά 600 γρ….

Διαβάστε το »

Δροσερό παγωτό αβοκάντο για ατελείωτη απόλαυση

0 Σχόλια

Freegossip Δροσερό παγωτό αβοκάντο για ατελείωτη απόλαυση ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, 13:30 Σπιτικό παγωτό με αβοκάντο, με ελάχιστες θερμίδες και απίστευτα υγιεινό. Τι θα χρειαστείς: 3 ώριμα αβοκάντο 3 μεσαίες μπανάνες, ξεφλουδισμένες, ψιλοκομμένες και κατεψυγμένες 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 1/4 φλιτζάνι αγαπημένο γάλα χωρίς ζάχαρη (γάλα ξηρών καρπών) + 1-3 κουταλιές της σούπας Πώς θα το φτιάξεις: Κόψε τα αβοκάντο στη μέση και δούλεψε την ψύχα τους στο μπλέντερ. Πρόσθεσε τα κατεψυγμένα κομμάτια μπανάνας και το εκχύλισμα βανίλιας στο μπλέντερ. Δούλεψε μέχρι το μείγμα να είναι λείο. Προσθέστε λίγο λίγο το γάλα δουλεύοντας στο μπλέντερ. Μετάφερε το μείγμα σε ένα σκεύος για παγωτό και άφησε το 2-4 ώρες στην κατάψυξη. Το παγωτό αβοκάντο μπορεί να χρειαστεί να ξεπαγώσει για περίπου 5 λεπτά πριν το σερβίρεις. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού! freegossip.gr The post Δροσερό παγωτό αβοκάντο για ατελείωτη απόλαυση appeared first on Freegossip ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως…

Διαβάστε το »

Healthy μπάρες με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

0 Σχόλια

Freegossip Healthy μπάρες με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Σάββατο 15 Μαΐου 2021, 09:00     Χρόνος Προετοιμασίας     15 Λεπτά     Μερίδες     21     Βαθμός Δυσκολίας     Εύκολο Υλικά     500 γρ. κλασική κουβερτούρα     250 γρ. φυστικοβούτυρο     250 γρ. μέλι     600 γρ. βρώμη     150 γρ. αποξηραμένα φρούτα (της επιλογής σας)     150 γρ. φιστίκια Αιγίνης (ή άλλο ξηρό καρπό της επιλογής σας) Εκτέλεση Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα που έχουμε σπάσει σε κομμάτια, το μέλι και το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει μία γκανάζ. Έπειτα, παίρνουμε ένα ταψάκι περίπου 25 επί 35 εκατοστών και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ώστε να το έχουμε έτοιμο. Αμέσως μετά, ρίχνουμε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά μας και αφού φορέσουμε γάντια, αρχίζουμε να τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας. Όταν τα υλικά μας ανακατευτούν, προσθέτουμε και τη γκανάζ συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να γίνουν όλα ένα πολύ καλά ανακατεμένο μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι μας και πιέζοντας με τα χέρια μας, προσπαθούμε να…

Διαβάστε το »

Παγωτό σοκολάτα με 3 μόνο υλικά από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

0 Σχόλια

Freegossip Παγωτό σοκολάτα με 3 μόνο υλικά από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, 13:00     Χρόνος Προετοιμασίας     10 Λεπτά     Μερίδες     8     Βαθμός Δυσκολίας     Εύκολο Υλικά •250 γρ. κλασική κουβερτούρα •1 ζαχαρούχο γάλα •300 ml κρέμα γάλακτος 36% •Προαιρετικά ξύσμα πορτοκαλιού Εκτέλεση Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε το ζαχαρούχο με την κουβερτούρα μας και ανακατεύουμε με μια μαρίζ,  μέχρι να γίνει μία ομοιογενής γκανάζ. Σε αυτό το σημείο, προσθέτουμε, αν θέλουμε, το ξύσμα πορτοκαλιού. Έπειτα, κατεβάζουμε το μπολ από το μπεν μαρί και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο, ανακατεύοντας με την μαρίζ σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μην μας πιάσει πέτσα από  πάνω. Αμέσως μετά, σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει μία ελαφριά σαντιγί (σαν γιαούρτι). Όταν η σαντιγί μας είναι έτοιμη, προσθέτουμε το 1/3 της στο μπολ με την γκανάζ και με μια μαρίζ ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο από την…

Διαβάστε το »

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με 4 υλικά!

0 Σχόλια

Freegossip Μπισκοτογλυκό ψυγείου με 4 υλικά! ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, 13:00   Αν θέλεις λοιπόν να φτιάξεις κάτι δροσερό και λαχταριστό στο σπίτι, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, σου έχουμε την τέλεια, γλυκιά ιδέα: Μπισκοτογλυκό ψυγείου με 4 υλικά! ΥΛΙΚΑ     3 πακέτα μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας (525 γρ.)     1 κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα     1 φάκελο garni βανίλια     700ml κρύο γάλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ     Ρίχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και 400-500ml γάλα σε ένα μπολ και χτυπάμε για 5 λεπτά με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει κρέμα.     Βουτάμε τα μισά μπισκότα σε 150ml γάλα και τα στρώνουμε σε ένα γυάλινο ταψί.     Ρίχνουμε και απλώνουμε το 1/3 της κρέμας πάνω από τα μπισκότα.     Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας.     Βάζουμε το γλυκό για 20 λεπτά στο ψυγείο για να παγώσει η κρέμα.     Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά, σε ένα μπολ ρίχνουμε 100ml γάλα και το garni και χτυπάμε με το μίξερ χειρός.     Απλώνουμε το μείγμα πάνω από το γλυκό. Σπάμε μερικά…

Διαβάστε το »

Ρολάκια πίτσας με λαχανικά για όλη την οικογένεια

0 Σχόλια

Σάββατο 08 Μαΐου 2021, 09:00   Ρολάκια πίτσας με λαχανικά, κατάλληλη και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Υλικά: Για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι για pizza 640 ml χλιαρό νερό 1 ½ φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.σ ζάχαρη 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 ½ κ.γ αλάτι Λίγο σιμιγδάλι ψιλό για το άνοιγμα της ζύμης Για τη σάλτσα 25 γραμμάρια σπανάκι 1 πιπεριά Φλωρίνης 40 γραμμάρια μανιτάρια (κομμένα σε φέτες) 1 μέτριο κρεμμύδι 5-6 τοματίνια 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κολοκυθάκι 200 γραμμάρια ντομάτα κον κασε ελαιόλαδο 20 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη Αλάτι Πιπέρι Για τη γέμιση 12 φέτες ψητή γαλοπούλα ή κοτόπουλο 150 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη 150 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο Φρόντισε να κρατήσεις λίγο από τα τυριά για πασπάλισμα πριν το ψήσιμο Εκτέλεση: Για τη ζύμη Σε ένα μπολ βάλε το αλεύρι για pizza κοσκινισμένο, το αλάτι και τη ξηρή μαγιά. Ανακάτεψε το νερό με τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο και ρίξε τα σιγά σιγά στο μπολ με το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα κουτάλι κυκλικά από το κέντρο προς τα έξω. Μετάφερε το ζυμάρι στον πάγκο εργασίας και με αλευρωμένα χέρια άρχισε να ζυμώνεις με δυνατές κινήσεις, κάνοντας τραβήγματα στη ζύμη, ανοίγοντάς τη και ξαναμαζεύοντάς τη πάντα προς μία κατεύθυνση. Ζύμωσε τόσο ώστε να έχεις μια ζύμη ελαστική, με ωραία υφή και να είναι εύπλαστη. Χώρισε τη ζύμη σε σε δύο μικρότερες,…

Διαβάστε το »

Πεντανόστιμα ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κοτόπουλο

0 Σχόλια

Πεντανόστιμα ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κοτόπουλο ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Παρασκευή 07 Μαΐου 2021, 09:00 Εύκολη και πεντανόστιμη καλοκαιρινή συνταγή για να κερδίστε τις εντυπώσεις! Υλικά     750 γραμμ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε 8 κομμάτια     1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο     3-4 φρέσκες ντομάτες ή ανάλογο χυμό     4 μακρουλές μεγάλες μελιτζάνες     1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο + λάδι για τηγάνισμα     αλάτι     πιπέρι Εκτέλεση Τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι σε λάδι, προσθέτετε το κρέας και ρίχνετε τις ντομάτες περασμένες από τρίφτη. Προσθέτετε ανάλογο νερό, αλάτι, πιπέρι και βράζετε. Κόβετε κάθε μελιτζάνα σε 4 φέτες κατά μήκος. Τις τηγανίζετε και σε ένα πιάτο βάζετε από δυο φέτες μελιτζάνας σταυρωτά. Τοποθετείτε στο κέντρο μια μερίδα κρέατος και διπλώνετε τις λωρίδες της μελιτζάνας, στηρίζοντας με οδοντογλυφίδες. Βάζετε τα τυλιγμένα κομμάτια του κρέατος σε σκεύος για φούρνο, περιχύνετε με τη σάλτσα του φαγητού και ψήνετε στους 175 C μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού! [freegossip.gr] The post Πεντανόστιμα ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κοτόπουλο appeared first on ΠΡΟΣΟΧΗ…

Διαβάστε το »

Vegan παγωτό με γάλα καρύδας για απόλαυση δίχως ενοχές

0 Σχόλια

Vegan παγωτό με γάλα καρύδας για απόλαυση χωρίς ενοχές ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Πέμπτη 06 Μαΐου 2021, 09:00 Ένα απολαυστικό και γρήγορο παγωτό με λίγα υλικά για τους λάτρεις της vegan διατροφής! Υλικά 2 1/2 φλιτζ. γάλα καρύδας σε κονσέρβα 1 κουτ.σούπας κορν φλάουρ 1/3 φλιτζ. ακατέργαστη καστανή ζάχαρη 1/4 φλιτζ. σιρόπι αγαύης Μια πρέζα αλάτι Εκτέλεση Χτυπάμε σε ένα μικρό μπολ 2 κουτ. σούπας γάλα καρύδας μαζί με το κορν φλάουρ. Αναμειγνύουμε το υπόλοιπο γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, το σιρόπι αγαύης και το αλάτι σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι και είτε με τον αβγογδάρτη είτε με το μπίμερ, ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, το αφαιρούμε από τη φωτιά και ενώ ανακατεύουμε, προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα με το κορν φλάουρ. Επιστρέφουμε το μείγμα στη φωτιά να πάρει άλλη μια βράση, πάλι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 1΄, ενώ ανακατεύουμε με μια μαρίζ. Το μείγμα θα πρέπει να πήξει και να θυμίζει κρέμα γάλακτος. Αφαιρούμε…

Διαβάστε το »

Εκμέκ με τσουρέκι που περίσσεψε από το Πάσχα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

0 Σχόλια

  Αυτό το Πάσχα για ακόμη μια χρονιά τα παραδοσιακά γλυκά, όπως τα τσουρέκια, είχαν τιμητική τους , καθώς ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν νόστιμα το πασχαλινό τραπέζι.  Ωστόσο όσο νόστιμα κι αν είναι πάντα θα περισσέψουν. Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να φτιάξετε με το τσουρέκι που περίσσεψε ένα πεντανόστιμο εκμέκ. Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας δείχνει τον τρόπο! Υλικά για την βάση 1 τσουρέκι 500 γρ. περίπου Υλικά για το σιρόπι 300 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 4-5 φλούδες πορτοκάλι ή λεμόνι (προαιρετικά) Υλικά για την κρέμα 500 ml γάλα 80 γρ. ζάχαρη 2 μεσαία αυγά 50 γρ. κορν φλάουρ 50 γρ. λευκή σοκολάτα Ξύσμα από ένα λεμόνι ή πορτοκάλι (προαιρετικά) 1 βανίλια Υλικά για την σαντιγί 500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 50 γρ. άχνη ζάχαρη 1 βανίλια Εκτέλεση για την βάση Σε ένα ταψάκι 25 επί 35 εκατοστών περίπου, απλώνουμε το τσουρέκι που έχουμε κόψει σε φέτες (περίπου δυό πόντους πάχος). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις πάνω-κάτω, στην μεσαία σχάρα στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Εκτέλεση για το σιρόπι Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι μας, μέχρι να πάρουν μια βράση και αμέσως μετά το κατεβάζουμε. Μόλις το τσουρέκι μας ψηθεί, το περιχύνουμε με το σιρόπι μας και το αφήνουμε στην άκρη. Δεν παίζει ρόλο αν κάποιο από τα δύο είναι ζεστό ή…

Διαβάστε το »

Πασχαλινή Μαγειρίτσα | live news

0 Σχόλια

Freegossip Πασχαλινή Μαγειρίτσα | live news ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Παρασκευή 30 Απριλίου 2021, 07:30 Υλικά για 6-8 άτομα1 ολόκληρη αρνίσια συκωταριά γύρω 1,2 κιλά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 300 γραμ τρυφερά φύλλα από αντίδια ½ κιλό τρυφερά φύλλα μαρουλιού 1 ½ φλιτζ τσαγιού άνηθο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 2 αβγά Χυμό από 1 λεμόνι Αλάτι, πιπέριΕκτέλεση:Πλένουμε καλά τη συκωταριά και βάζουμε άφθονο αλατισμένο νερό να βράσει. Τη ζεματάμε για 10 λεπτά μέσα στο νερό. Τη βγάζουμε, τη καθαρίζουμε καλά από τα περιττά λίπη και το λαρύγγι και τη ψιλοκόβουμε.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ταυτοχρόνως τα τριμμένα κρεμμύδια, τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη ψιλοκομμένη συκωταριά τουλάχιστον για 5-6 λεπτά.Προσθέτουμε 1 νεροπότηρο ζεστό νερό. Αφήνουμε να πάρει βράση και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου.Χοντροκόβουμε τα αντίδια και τα φύλλα μαρουλιού. Τα ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα πιέζοντάς τα για να χωρέσουν, σκεπάζουμε , τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 5-6 λεπτά, ξεσκεπάζουμε και ανακατεύουμε καλά. Μόλις πάρει βράση ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για περίπου ½ ώρα.Όσο μαγειρεύονται…

Διαβάστε το »

Πασχαλινά κουλουράκια της γιαγιάς! | live news

0 Σχόλια

Freegossip Πασχαλινά κουλουράκια της γιαγιάς! | live news ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Πέμπτη 29 Απριλίου 2021, 09:00 Η πιο ωραία και νόστιμη συνταγή για τα αγαπημένα αφράτα πασχαλινά κουλουράκια της γιαγιάς. ΥΛΙΚΑ 250 γρ βούτυρο γάλακτος 3 αυγά 1/2 κιλό ζάχαρη 250 γρ γάλα 1/2 φακελάκι αμμωνία ξύσμα 1 λεμονιού 3 βανίλιες 250γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κρόκους αυγών αραιωμένα με λίγο φρέσκο γάλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάλτε σε λεκάνη ζυμώματος το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπήστε τα με το μίξερ χειρός να ασπρίσουν. Προσθέστε ένα ένα τα αυγά εξακολουθώντας το χτύπημα. Βάλτε το γάλα σε κατσαρόλα να ζεσταθεί ελαφρά Βάλτε το μέσα σε ένα μπολ και διαλύστε μέσα την αμμωνία κρατώντας το μπολ πάνω από την λεκάνη σας γιατί ανακατεύοντας για να διαλυθεί η αμμωνία αφρίζει και μπορεί να σας χυθεί. Ρίξτε το μίγμα του γάλακτος μέσα στη λεκάνη. Προσθέστε τις βανίλιες και το ξύσμα. Τέλος ρίξτε το αλεύρι και ζυμώστε με τα χέρια μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας. Φτιάξτε κουλουράκια σε…

Διαβάστε το »

Λαχταριστή μακαρονοσαλάτα με πέστο | live news

0 Σχόλια

Freegossip Λαχταριστή μακαρονοσαλάτα με πέστο | live news ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, 09:00 Δροσερή μακαρονοσαλάτα με πέστο βασιλικού. Υλικά για την σάλτσα πέστο: 2 φλιτζάνια φρέσκο ​​βασιλικό μόνο τα φύλλα, οι μίσχοι αφαιρούνται 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι, μπορεί να αντικατασταθεί με καρύδια 1/ 3 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα Υλικά για τη σαλάτα ζυμαρικών: 1 πακέτο ζυμαρικά Fusilli  ή της επιλογής σου Προετοιμασμένη σάλτσα πέστο 3 / 4 φλιτζάνι ιταλική σάλτσα 2 φλιτζάνια ντοματίνια σε κύβους 196 γραμμάρια μοτσαρέλα Εκτέλεση: Πρόσθεσε το βασιλικό, τα κουκουνάρια, το σκόρδο και την παρμεζάνα σε ένα μπλέντερ. Όσο χτυπάς τα υλικά, πρόσθεσε αργά το ελαιόλαδο. Βράσε τα ζυμαρικά μέχρι να μαγειρευτούν και να μαλακώσουν. Στραγγίξε και ξέπλυνε τα μακαρόνια με κρύο νερό. Πρόσθεσε τη σάλτσα πέστο και την ιταλική σάλτσα. Ανακάτεψε μέχρι να επικαλυφθούν πλήρως τα ζυμαρικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα σε κύβους. Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί. Κάλυψε με μια μεβράνη και βάλε την μακαρονοσαλάτα στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και…

Διαβάστε το »

Λαχταριστή σαλάτα με χαλούμι | live news

0 Σχόλια

Freegossip Λαχταριστή σαλάτα με χαλούμι | live news ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Τρίτη 27 Απριλίου 2021, 09:00 Αυτή η σαλάτα είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Φρέσκια, δροσερή με υπέροχη γεύση . Υλικά 1 γκρέιπφρουτ 1 κουταλάκι του γλυκού σπόροι κύμινου 3 κουταλιές ελαιόλαδο Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη ή μέλι Λάδι 1 πακετάκι χαλούμι κομμένο σε φέτες 1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο 3 κούπες ανάμικτα φύλλα σαλάτας 1/3 φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, ψιλοκομμένα Εκτέλεση Ξεφλουδίστε το γκρέιπφρουτ, όπως θα κάνατε ένα πορτοκάλι. Πάρτε το μισό και πιέστε το πάνω από ένα μπολ βγάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό (το χρησιμοποιούμε αργότερα για το ντρέσινγκ). Στο άλλο μισό, καθαρίστε όσο μπορείτε τα λευκά μέρη και κόψτε το μικρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε τους σπόρους κύμινου σε χαμηλή φωτιά ενώ ανακατεύετε μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους (περίπου 1 λεπτό). Ρίξτε τους στο μπολ με χυμό γκρέιπφρουτ. Βάλτε τους σπόρους κύμινου και το χυμό γκρέιπφρουτ σε ένα βάζο μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ζάχαρη (ή το μέλι). Βάλτε το καπάκι…

Διαβάστε το »

Πώς να φτιάξετε νηστίσιμα κουλουράκια εύκολα και γρήγορα

0 Σχόλια

Freegossip Πώς να φτιάξετε νηστίσιμα κουλουράκια εύκολα και γρήγορα ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας αυτό τον απρόσμενο πρόλογο, πως από…ΛΑΘΟΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ σε άλλη σελίδα! Μπορείτε πάντα να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ, πληκτρολογώντας: free gossip gr! Θα χαρούμε πολύ να βρείτε τον…σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε! Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, 09:00 Η συνταγή για τα καλύτερα νηστίσιμα κουλουράκια είναι πολύ εύκολη και μάλιστα με οικονομικά υλικά. ΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι ‏ελαιόλαδο 1 ποτήρι ‏χυμό πορτοκαλιού ‏ξύσμα από ένα πορτοκάλι 3/4 του ποτηριού ‏ζάχαρη 1 πρέζα ‏αλάτι 1/2 κ.γ. ‏κανέλα 1 σφηνάκι ‏κονιάκ 1 φακελάκι ‏baking powder ‏αλεύρι όσο πάρει για να γίνει εύπλαστη η ζύμη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε σε μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε και αφήνουμε τελευταίο το αλεύρι για να προσθέσουμε όσο πάρει η ζύμη μέχρι να γίνει μαλακή και εύπλαστη. Πλάθουμε κουλουράκια και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά στον αέρα. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Έτοιμα τα κουλουράκια.  Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού! [freegossip.gr] The post Πώς να φτιάξετε νηστίσιμα κουλουράκια εύκολα και γρήγορα appeared first on Freegossip ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρίσκεστε σε ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ! Σίγουρα πρόθεση σας ήταν να διαβάσετε ένα άρθρο του FREE GOSSIP .GR! Όμως…

Διαβάστε το »