ΥΤΟΝ

Έρχεται πάλι ο Νίκος Βέρτης – Που θα τον δείτε

0 Σχόλια

Αναστέλλεται το λουκέτο που είχε μπει για μια εβδομάδα λόγω εντοπισμού παραβάσεων στο νυκτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης κι έτσι από το Σάββατο, το ΥΤΟΝ θα υποδέχεται ξανά κόσμο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Κατερίνα Καινούργιου «έκλεψε» το αγόρι της Ιωάννας Τούνη! Ανεστάλη το λουκέτο στον Βέρτη – Ανοικτό το Σάββατο το ΥΤΟΝ Η αναστολή έρχεται μετά από προσφυγή των ιδιοκτητών της επιχείρησης στη Δικαιοσύνη με το Πρωτοδικείο να αποφασίζει την παύση αναστολής λειτουργίας. Σε ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου που εκπροσωπεί την επιχείρηση αναφέρεται: «Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα. Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8. Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει. Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας. Γεώργιος Δ. Κλεφτοδήμος Δικηγόρος Μ.Δ.Ε. Σύμβουλος Δ.Σ.Α».

Διαβάστε το »

Νίκος Βέρτης: Τι απαντά το κέντρο ΥΤΟΝ για το λουκέτο

0 Σχόλια

Λουκέτο για μία εβδομάδα μπήκε στο νυχτερινό κέντρο «ΥΤΟΝ» στο οποίο εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης. Κλιμάκια της Αστυνομίας μπήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο νυχτερινό μαγαζί και κατέγραψαν παραβάσεις των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε διαπιστώθηκε ότι πέντε πελάτες σε έλεγχο 30 πελατών, που βρίσκονταν στο μαγαζί δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού και δε θα έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο. Παράλληλα στο μαγαζί υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες και δεν ήταν όλοι καθήμενοι, όπως επιβάλλεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το νυχτερινό κέντρο δεν διέθετε έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή για τον μέγιστο αριθμό ατόμων. Για τις παραπάνω παραβάσεις το ΥΤΟΝ θα παραμείνει κλειστό για μία εβδομάδα, ενώ στην ιδιοκτησία επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ. Από την πλευρά του, το νυχτερινό κέντρο διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την αγανάκτησή του για «τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας», αλλά επισημαίνει πως θα «είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας». Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κέντρου, κατά τον έλεγχο από το μεικτό κλιμάκιο των συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση «διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα…

Διαβάστε το »

Λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο, που τραγουδά ο Βέρτης, για παράβαση πρωτοκόλλων

0 Σχόλια

Λουκέτο για μία εβδομάδα μπαίνει στο νυχτερινό κέντρο «ΥΤΟΝ» στο οποίο εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης. Κλιμάκια της Αστυνομίας μπήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο νυχτερινό μαγαζί και κατέγραψαν παραβάσεις των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι πέντε πελάτες σε έλεγχο 30 πελατών, που βρίσκονταν στο μαγαζί δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού και δε θα έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο. Παράλληλα στο μαγαζί υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες και δεν ήταν όλοι καθήμενοι, όπως επιβάλλεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για τις παραπάνω παραβάσεις το ΥΤΟΝ θα παραμείνει κλειστό για μία εβδομάδα, ενώ στην ιδιοκτησία επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ. Νίκος Βέρτης: Επέστρεψε από το Ισραήλ λόγω της εκρηκτικής κατάστασης Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε το »