Η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια και ο Νίκος Κοκλώνης, όχι μόνο έστειλε τις θερμότερες ευχές του, αλλά έκανε και ένα ξεχωριστό δώρο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο η Δέσποινα Βανδή είναι με την Άννα Βίσση, ενώ έγραψε τα εξής:

«Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, κάνατε το μεγαλύτερο δώρο -από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου – γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης:

{https://www.instagram.com/p/CRn9H-ijOuJ/?utm_source=ig_embed}

Διαβάστε επίσης »