Νίκος Μουτσινάς: Το “ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ” βίντεο γεμάτο “μπιπ” Ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν κόλλαγε ποτέ στο πως θα εκφραστεί.
Γνωρίζοντας μάλιστα καλύτερα από πολλούς την διαφορά ανάμεσα σε μια ζωντανή με μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, του έδωσε και κατάλαβε.

Υπάρχουν στιγμές λοιπόν στην συνέντευξη που έδωσαν με τη Μαίρη Συνατσάκη στον Θέμη Γεωργαντά, που στο μοντάζ αναγκάστηκαν να βάζουν απανωτά τα “μπιπ”

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψαν τον μοναδικό τσακωμό που είχαν!

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, στην εκπομπή «After Dark» στον ΣΚΑΪ ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι δύο φίλοι δεν δίστασαν να αποκαλύψουν και έναν τσακωμό που είχαν και ουδείς το ήξερε!

Ο Θέμης Γεωργαντάς τους ρώτησε αν έχουν τσακωθεί ποτέ και η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουμε τσακωθεί… Ψέμα μία φορά είχε δημιουργηθεί μία ελάχιστη ένταση!

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ, ΟΧΙ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Δεν ήταν κάτι τρομερό, είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για να εκφράσω το συναίσθημά μου στον Νίκο, ήμουν πάνω από το κινητό και αναρωτιόμουν τι θα λάβω σαν απάντηση…

Και σκεφτόμουν πως θα πάει όλο αυτό γιατί δεν είχαμε ξανά τσακωθεί ποτέ… Και ο Νίκος αντί να είναι μαλ@κ@ς μου είπε ότι είχα δίκιο σε αυτό το κομμάτι…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή After Dark με την αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για τον τσακωμό της με τον Νίκο Μουτσινά.

H Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξη της στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People, μίλησε και για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για τους τσακωμούς τους.

Μέσα από τη δουλειά προκύπτουν εντάσεις, δεν προβληματίζεσαι μήπως αυτές τελικά επηρεάσουν τις προσωπικές σας σχέσεις;

Δεν σου κρύβω πως έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά όταν με έναν άνθρωπο είσαι πραγματικός φίλος, μια ενδεχόμενη ένταση μπορείς μα την διαχειριστείς καλύτερα και να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πάει καλά.

Η Μαίρη Συνατσάκη μετρά δέκα χρόνια φιλίας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και όπως λέει και η ίδια έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης στους τσακωμούς.

Μαίρη Συνατσάκη σε Νίκο Μουτσινά: ”Σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη”

“Ποτέ δεν ολοκληρώνεται ο καβγάς. Ουσιαστικά, ίσως να έχουμε τσακωθεί μόνο μια φορά, αλλά και πάλι αυτός το τσακωμός κράτησε πέντε λεπτά. Τις περισσότερες φορές είτε εκείνος θα τσακώνεται μόνος του είτε εγώ.

Στις εντάσεις, πάντα ένας από τους δυο κρατά χαμηλούς τόνο

Διαβάστε επίσης »