Το αγαπημένο μας συγγραφικό δίδυμο, συνεχίζει δυναμικά στην μυθοπλασία! Μετά τις Άγριες Μέλισσες και τον Σιωπηλό Δρόμο, οι σεναριογράφοι με την χρυσή πένα, έρχονται να μας καθηλώσουν με μία ακόμη σειρά. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης υπογράφουν τη νέα σειρά “Ντέρτι” την οποία θα δούμε σύντομα στην οθόνη.

Τα ταξίδια στο παρελθόν συνεχίζονται. Μόνο που αυτή τη φορά δε θα ταξιδέψουμε στο 1960, αλλά στο 1980. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι σεναριογράφοι στο περιοδικό Τηλέραμα, η σειρά αυτή θα έχει μουσική, με το λαϊκό στοιχείο να κυριαρχεί. Το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, θα μας μεταφέρουν στα παραδοσιακά “κουτούκια” του 1980.

Βέβαια, δε θα υπάρχουν ομοιότητες με τις σειρές που βλέπουμε ως τώρα. Μπορεί να δούμε πολλά άτομα από τις Άγριες Μέλισσες και τον Σιωπηλό Δρόμο στο καστ – καθώς ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει- αλλά το περιεχόμενο θα είναι διαφορετικό. Η εποχή θα είναι διαφορετική, παρόλο που θα τοποθετείται κι αυτή στο παρελθόν, σε μία κοινωνία κλειστή.

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζονται για τη νέα σειρά “Ντέρτι”, η οποία έχει ήδη προταθεί. Ωστόσο, μένει να ολοκληρωθούν πρώτα κάποια γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο τρίτος κύκλος, εκτός από νέες εξελίξεις, φέρνει και νέο καστ. Νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν, με ιστορίες που θα μας καθηλώσουν για μία ακόμη σεζόν.

youfly.com

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του Xamos.gr

Ακολουθήστε τo Xamos.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Αναδημοσίευση από το Xamos.gr

Διαβάστε επίσης »