Μαζί με τη σύζυγό του Meghan, αποφάσισε να κάνει έκκληση, με αποτέλεσμα ένα τέλος στον δομικό ρατσισμό, ο πρίγκιπας Χάρι.

Συγκεκριμένα, είπε πως εξαρτώνται από το δομικό ρατσισμό και θα πρέπει να αρθεί, καθώς δεν είναι σωστός.

Τι είπε για τους νέους;

Η συνέντευξη αυτή δόθηκε στο περιοδικό και στην εφημερίδα living standards και ο Χάρι είπε συγκεκριμένα πως η Μεγάλη Βρετανία θα μπορούσε να είναι ένας καλύτερος τρόπος, εάν οι λευκοί άνθρωποι, μπορούσαν να τα βρουν με όσους έχουν απλώς έχουν διαφορετικό χρώμα!

Δυστυχώς, από ότι είπε, υπάρχει ο δομικός ρατσισμός πολύ βαθιά στις ρίζες αυτής της χώρας, με αποτέλεσμα να έχει περάσει και στο λαό της σαν ένα στάνταρ!

Ο πρίγκιπας Χάρι που σήμερα είναι 36 ετών, μίλησε για θέματα της Μεγάλης Βρετανίας, τα οποία αφορούν την πλειοψηφία του λαού του. Όταν τον ρωτήσαμε σχετικά με τα προβλήματα αυτά και πότε τα ανακάλυψε έδωσε τις παρακάτω απαντήσεις..

«Δεν είχα επίγνωση για τα τόσα πολλά θέματα και προβλήματα (αντιμετωπίζουν) εντός της Βρετανίας και επίσης παγκοσμίως. Νόμιζα πως είχα, αλλά δεν είχα», εξήγησε.

«Το θέμα δεν είναι να δείχνουμε κάποιους με το δάκτυλο, δεν είναι να επιρρίπτουμε ευθύνες. Θα είμαι ο πρώτος που θα το πω, ξανά, το θέμα είναι να γνωρίζουμε», είπε.

Διαβάστε επίσης »