Το Walt Disney World υποδέχτηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια των θεματικών πάρκων του – έναν λευκό ρινόκερο!

Την περασμένη Κυριακή, είχαμε γεννητούρια στο Walt Disney Word park, καθώς ένας λεκος ρινόκερος προστέθηκε στην οικογενια των ρινόκερων του!

Οι γονείς του ρινόκερου!

Η Kendi είναι η μαμά του, και το μικρό είναι υγειεστατο. Πλέον, υπάρχουν 11 ρινόκεροι λευκοί στο σύνολο τους, στο πάρκο. Γεννήθηκε μετά από εγκυμοσύνη 16 μηνών και ζυγίζει 68 κιλά, ενώ μόλις την πρώτη ώρα μπορούσε ήδη να περπατήσει, αφηνωντας άφωνους τους πάντες αλλά και τον μπαμπά του, τον λευκό ρινόκερο Duga, ο οποίος παίζει μαζί του συνεχώς από εκείνη την ώρα.

Προς το παρόν, ο μικρός είναι κολλημένος στη μαμά του (και θα είναι για της επόμενες ήμερες) ενώ μετά, θα ενσωματωθεί στο υπόλοιπο κοπάδι μιας και θα έχει τελειώσει και ο θυλασμος.

Κοσμοσυρροή έχει επικρατήσει στο πάρκο, με αφορμή την γέννηση του μικρού! Όλοι θέλουν να δουν το νέο μέλος του κοπαδιού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως το 2021 θα γεννηθούν και άλλοι ρινόκεροι. Οι λευκοί ρινόκεροι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης και σχεδόν εξαφανίζονται εξαιτίας της λαθροθηρίας για το κέρατο τους, σύμφωνα με τη WWF. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Animal Kingdom είχε τόσους πολλούς ρινόκερους ταυτόχρονα σε κατάσταση εγκυμοσύνης, ανέφερε η εκπομπή «Good Morning America».

Διαβάστε επίσης »