Οι φανατικοί οπαδοί του.. δεν το πιστεύουν! Κι όμως, ο Στίβι, εμφανίστηκε στην Όπρα Γουίνφρεϊ και μάλιστα είχε μία ουσιώδης συζήτηση μαζί της.

Αναμένουμε να δούμε την συνέντευξη στο επόμενο «The Oprah Conversation» , όπου η Opra παρουσιάζει την συνέντευξη που πήρε στον μεγάλο Στίβι Γουόντερ. Στο επειδόσιο, θα δούμε τις συζητήσεις τους και θα ακούσουμε απόψεις του Steve για θέματα που.. καίνε!

Ο Στίβι είναι τραγουδοποιός, τραγουδιστής,  μουσικός, και δισκογραφικός παραγωγός. Επομένως, έχει εμπεριστατωμένη και 360 μοιρών άποψη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας στα καλλιτεχνικά σκαλοπάτια του πλανήτη. Μεγάλο μέρος της συζήτησης, αφορά το πώς η COVID-19 επηρέασε τη ζωή του.

«Σε αυτήν την ειλικρινή συνέντευξη, ο θρύλος της μουσικής για πολλές γενιές μιλάει στην Όπρα για την αξιοποίηση της μουσικής για να διαδώσει τη θετικότητα και την ελπίδα, μοιράζεται κλασσικές επιτυχίες παγκοσμίως και νέα τραγούδια, εκφράζει τις σκέψεις του για τον φυλετικό διχασμό που επηρεάζει τη χώρα και τονίζει την άμεση ανάγκη για αλλαγή» αναφέρει κοφτά, στην ανακοίνωση.

Ο Στίβι Γουόντερ στο show της Όπρα!, δείτε τι λένε στα social media:

Andriana 21
53 λεπτά πριν

#bbxeftiles #BigBrotherGR

Andriana 21
53 λεπτά πριν

#bbxeftiles #BigBrotherGR

JotD
36 λεπτά πριν

Τι σκατόκαιρος ρε πούστη μου. Να θες να πας βόλτα με τον γκόμενο και να μην έχεις γκόμενο 😄 #ανέκδοτα #χιούμορ #Ελλάδα #λοκνταουν #BigBrotherGR #bbxeftiles #SterliniByNight #RIPDiego

Lime o Κοντορος
5 ώρες πριν

Θα κάνει και θα λέει ότι θέλει,και άμα έχεις αντίρρηση,θα σε πούμε ομοφοβικό και ρατσιστή! Αυτη είναι κυρίες κύριοι οι gay κοινότητα που όλοι μια ζωή θα κράζουμε!Θελουν μόνο δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις! #BigBrotherGR #BBxeftilesgr #θεμης

Giota Katsigianni
23 Νοέ

Η #Σοφια μιλάει στον #Παυλο σα να είναι λογικός άνθρωπος... #aggeliki

Διαβάστε επίσης »