Στην εφημερίδα New York Times αποφάσισε να μιλήσει ο Borat, κατά κόσμον Σάσα μπάρον Κοέν και να εξηγήσει τι συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.
Συγκεκριμένα, ο Κοέν είπε πως ο στόχος είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να γελάνε μέσω των ταινιών μας αλλά προσπαθούμε να δείξουμε και την επικίνδυνη μετάβαση προς την απολυταρχία.
Μίλησε επίσης για την Αμερική και για τις ιδέες της εποχές στις οποίες ζούμε, αλλά και για το παρελθόν και συγκεκριμένα το 2005 που χρειάστηκε να γυρίσει την ταινία του μπόρατ.
Είπε πως επί τούτου, χρειαζόταν να δείξει έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι μισογύνης, ρατσιστής και έχει και άλλα άκρα, για να προσαρμόζεται η προσωπικότητά του με τον μέσο αμερικάνο. Ο Κοέν παρομοίωσε την προσωπικότητα αυτή με τον πρόεδρο Trump!
Η νέα ταινία του κόεν θα λέγεται Borat subsequent movie film και θα προβληθεί πρώτα στο Amazon Prime την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.
Το έργο θα έχει μία αντιφασιστική νοοτροπία που σε διάφορες σκηνές θα περνάει κοινωνικά μηνύματα το πιο δύσκολο πράγμα. “Εγώ έκανα στην ταινία είναι ότι είχα ταυτιστεί με το χαρακτήρα” πρόσθεσε ο Kοen, σε σημερινό δημοσίευμα.
Διαβάστε επίσης »