Οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ μπορούν να εισέρχονται στo Help Desk του προγράμματος: https://digital-access.gov.gr/voitheia. Στον σύνδεσμο αυτό θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει και τηλεφωνική υποστήριξη. Το καλύτερο βεβαίως είναι να συμπληρώνουν τη φόρμα επικοινωνίας δικαιούχου, περιγράφοντας το πρόβλημά τους γραπτά, ώστε να δίνεται η κατάλληλη απάντηση με στοχευμένο τρόπο.

Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας, άρα ο ΟΠΕΚΑ δεν μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στις αιτήσεις των δυνάμει ωφελούμενων πολιτών.

Mην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας (κουδουνάκι & feed), ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, ή να μας ακολουθήσετε στο Google News, ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook, ή να μας ακολουθήσετε στο twitter και στο κανάλι του Youtube!

Διαβάστε επίσης »