Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι το OPEN αργοπεθαίνει εφόσον δεν προβλέπονται πολλές παραγωγές για την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο, από την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως προχωράει η υλοποίηση μιας ελληνικής σειράς η οποία ήδη είχε ανακοινωθεί για το φετινό β’ μισό της σεζόν αλλά ουδέποτε είδε το φως.

Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Υoufly.com και συγκεκριμένα ο Ακης Φωτόπουλος, πρόκειται για μια ολοκαίνουρια ρομαντική κωμική σειρά που στηρίζεται σε ξένο φορμάτ, το οποίο μεταδίδεται με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Πρόκειται για τη σειρά «Life isn’t everything» (ελληνιστί: Η ζωή δεν είναι τα πάντα), που ξεκίνησε να προβάλλεται στο Ισραήλ γνωρίζοντας μεγάλη  επιτυχία ενώ στη συνέχεια η σειρά μεταφέρθηκε σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και στις ΗΠΑ.

Η υπόθεση της νέας κωμικής σειράς του OPEN περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι που προσπαθεί να επιβιώσει ανάμεσα στα προβλήματα της καθημερινότητας. Τη διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει οι Αντώνης Ανδρής, Ρένα Ρίγγα και Μαργαρίτα Γερογιάννη.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαρία Λάφη. Όσο για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους φέρεται να έχουν κλείσει ήδη οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης  ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες δεν θα συνεχίσει στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Στο πλευρό του θα δούμε επίσης και την Ευσταθία Τσαπαρέλη η οποία υποδύονταν πέρυσι τη Τζένη στη σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό»

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες με την εν λόγω σειρά έχουν συμφωνήσει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, η Εύη Δαέλη, η Χριστίνα Τσάφου, η Μαριέλα Σαββίδου, η Άννα Ανδριανού και ο Μιχάλης Πανάδης.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: OPEN: Eτοιμάζει ελληνική σειρά για τη νέα σεζόν

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »