Ο ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις του «Happy Day» για την σχέση του με την μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη και το πως θα εξελιχθεί η σχέση του με την Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αστέρης της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Σασμός», βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Ηρώδειο για να απολαύσει την μητέρα του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, Μαρία Τζομπανάκη, στην συναυλία όπου συμμετείχε στο πλευρό των Βασίλη Σκουλά και Μίλτου Πασχαλίδη.

Μιλώντας στο μικρόφωνο της εκπομπής μετά από το τέλος της συναυλίας, ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με την μητέρα του στην σειρά.

«Είναι συγκινητικό γιατί είναι μια πολύ ωραία στιγμή για εμάς τους δύο, για την σχέση μας, να βρισκόμαστε για πρώτη φορά σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και, επειδή έχουμε την ψυχραιμία να την απολαύσουμε, αυτό μας γυρίζει πίσω».

Και αναφέρθηκε στον νέο ρόλο της Μαρίας Τζομπανάκη, ως γιαγιάς. «Είναι μια παραδοσιακή γιαγιά που κάνει γυρίσματα. Οι παραδοσιακές γιαγιάδες δεν τρέχουν όλη μέρα στα γυρίσματα» σχολίασε με χιούμορ ο ηθοποιός που έγινε για πρώτη φορά πατέρας στη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας.

Όσο για το φλέγον ζήτημα της σχέσης του ήρωά του με την Αργυρώ, ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε: «Ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν μεγάλη διαδρομή. Γιατί ο καθένας έχει να διανύσει μια προσωπική μεγάλη διαδρομή. Η σχέση τους θα τους βγάλει σε μια άλλη παραλία από αυτή που περιμένανε και θα επηρεάσει πολύ κόσμο».

Και πρόσθεσε αινιγματικά: «Έχει σημασία αν θα καταλήξουν μαζί; Η διαδρομή μετράει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »