Μετά από μία εξαιρετική τρίτη σεζόν, η επιτυχημένη σειρά του Netflix Οzark, φτάνει στο τέλος της με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα, ξέρουμε όμως ότι η τέταρτη σεζόν θα αποτελείται από 14 επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Η υπόθεση του τελευταίου κύκλου θα σημάνει και το τελευταίο κεφάλαιο στο ταξίδι της οικογένειας των Byrdes από τα προάστια του Σικάγο, στην εγκληματική τους οργάνωση στα Οzark.

Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκαν πέντε νέοι χαρακτήρες για την τελευταία σεζόν και πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν δύο νέα ονόματα.

Πρόκειται για τις ηθοποιούς Ali Stroker (Christmas Ever After) και Veronica Falcón (Perry Mason). Η Stroker θα παίξει την Charles-Ann, μία παλιά φίλη της μητέρας της Ruth. Η Falcón θα υποδυεί την Camila, η οποία είναι η αδερφή του αρχηγού του καρτέλ Omar Navarro και ο γιος της Javi Elizonndro (Alfonso Herrera), θέλει να “εκθρονίσει” τον θείο του.

Netflix’s #Ozark has cast Veronica Falcón and Tony winner Ali Stroker in Season 4 (via @THR). Falcón will play Camila, the sister of drug cartel leader Omar Navarro, and Stroker will play Charles-Ann, an old friend of Ruth’s (Julia Garner) mother. pic.twitter.com/oE9ZccGAz3

— IndieWire (@IndieWire) June 28, 2021

Στην υπόθεση της σειράς που προτάθηκε για δύο Χρυσές Σφαίρες, το ζεύγος των Byrdes και τα έφηβα παιδιά τους Charlotte και Jonah, αποτελούν μια φαινομενικά συνηθισμένη οικογένεια με φυσιολογικές ζωές. Όλα φαίνονται νορμάλ εκτός από τη δουλειά του Marty, ο οποίος είναι οικονομικός σύμβουλος στο Chicago και ταυτόχρονα ξεπλένει χρήματα για το δεύτερο μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού. Όταν λοιπόν τα πράγματα θα στραβώσουν, ο Marty θα πρέπει να μεταφέρει την οικογένεια του από τους ουρανοξύστες του Chicago στη λιμνώδη περιοχή του Ozarks στο Missouri κι η περιπέτεια ξεκινά.

Πηγή : watchandchill.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ozark: Δύο νέα πρόσωπα στην τέταρτη και τελευταία σεζόν

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »