ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία! ΕΓΚΥΟΣ η Σκορδά με τον Ηλιόπουλο, ενώ κάνει ΕΚΠΟΜΠΗ πάλι με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είδατε για μία ακόμα φορά, τίποτα σχεδόν δεν αποτελεί “βόμβα”. Αυτό για παράδειγμα που γράφαμε από τον Στεπτέμβριο με στόμφο μάλιστα, έγινε γεγονός προχθές βράδυ με την ανακοίνωση του Αντ1. Ο ..διωγμένος δύο χρόνια πριν Γιώργος Λιάγκας, επέστρεψε και μεις το ΑΝΑΓΓΕΙΛΑΜΕ τον Σεπτέμβριο!

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ: “ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ”

Παρακάτω μάλιστα θα δείτε και το σχετικό θέμα από τότε. Πάμε τώρα στο επόμενο.

Τα σχέδια της Φαίης Σκορδά όπως η ίδια ανέφερε και στον Χατζηνικολάου, είναι πως η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο έχει προοτπική και γι αυτό άλλωστε αποφάσισε να βγει προς τα έξω!

Τώρα, το επόμενο, βήμα είναι το αναμενόμενο βέβαια. Και γάμος και παιδί. Αλλά στο άμεσο μέλλον. Όλα εξ’ αλου έχουν δρομολογηθεί. Το πιθανότερο δηλαδή είναι το εξής: Σε λίγους μήνες και το πιο πιθανό την επόμενη σεζόν, η Φάιη θα έιναι έγκυος (με το καλό) και με ποιον …συμπαρουσιαστή; Με τον πρώην σύζυγο! Αυτό κι αν είναι πρωτοτυπία. Όχι μόνο στην Ελληνική τηλεόραση, αλλά στην παγκόσμια!

Διαβάστε τι γράφαμε τον Σεπτέμβριο και μάλιστα 25 του μήνα για την ακρίβεια:“Εκλεισε”! Ο Λιάγκας επιστρέφει στο πρωινό Αντ1 μόλις λήξει το συμβόλαιο με Σκάι!

Γιώργος Λιάγκας ο ΣΩΤΗΡΑΣ! Ήρθε ν’ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ τα…ΨΟΦΙΑ νούμερα της Φαίης Σκορδά

Είναι ήδη συμφωνημένο! Θ’ αφήσουμε στην άκρη την θεωρεία που λέει πως το πρωινί έκανε μεγάλα πάντα μεγάλα νούμερα όσο ήταν ο Λιάγκας και κυρίως με την στρατηγική και τον…τρόπο του Λιάγκα. Η Φαίη Σκορδά δεν υπήρχε. Μιλούσε εκ του ασφαλούς και πάντα κρυμένη πίσω από όσα εμπρηστικά έλεγαν οι άλλοι. Τα οποία ούτως ή άλλως δεν μπορούυε να …διαχειριστεί ακόμα και να ήθελε.

Η ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Μόνο που την πρώτη χρονιά, η ραγδαία, δεν ήταν και τόσο αποδεχτή απ όλους.

Δηλαδή όποιος ήθελε την χαρακτήριζε τεράστια, όποιος ήθελε, την έβρισκε μικρή την πτώση στην τηλεθεάση. Κάθε καινούργια πρεμιέρα όμως έδειχνε αμέσως το πόσο μεγαλύτερος κατήφορος την περίμενε. Έπειτα, η φυγή της Σάσας Σταμάτη, έδειξε αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση της Σκορδά αλλά ακι του σταθμού και όποιου πήρε την απόφαση να αποδυναμωθεί τόσο το πάνελ.

Κικίλιας: Η συγκίνηση των Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Καινούργιου και Σκορδά για τη γέννηση του γιου τους

Τι έμεινε; Άχρωμοι πανελίστες που έδειχναν το άγχος τους να βρουν κάτι να πουν. Παρατηρητής απλός όπως πάντ η Φαίη Σκορδά που πίσω από έναν ξεπερασμένο και δήθεν τηλεκαθωσπρεπισμό, δεν είχε τα κότσια να ρισκάρει και να είναι πιο αυτθόρμητη.

ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΡΜΑΚΙ ΟΠΩΣ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΗΣ …ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ.
Α, και το άλλο που έκανε και εξακολουθεί, είναι να γίνεται όλο και πιο εντυπωσαική σε ντύσιμο και εικόνα γενικότερα. Δεν θέλουμε να τις ζηλεύουμε τις παρουισάστριες. Να της συμπαθούμε θέλουμε! …Συνεχίζεται σε πολύ λίγο!!!

Διαβάστε επίσης »