Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: Την άποψη πως οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ξεχάσουν πρόσωπα και καταστάσεις, αναφερόμενη στο κίνημα #metoo και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έγιναν για πρόσωπα του θεάτρου, εξέφρασε η Παναγιώτα Βλαντή και μοιράστηκε τη δική της προσωπική εμπειρία.


  • Τραγωδία στο Κερατσίνι: Αδιανόητα πράγματα – Έσπρωχναν με το πόδι το κοριτσάκι να δουν αν ζει!
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ηθοποιός «Mε χειραγωγούσε και με έκανε βαποράκι του…»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4”, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου πως όταν βρισκόταν στην ηλικία των 22 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση.

“Ο κόσμος να κρίνει και να μην ξεχάσει. Παροτρύνω τον κόσμο να μην ξεχάσει και να θυμάται ότι υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, γιατί μετά από χρόνια μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που θα πουν το σβήνουμε το παρελθόν. Να μην ξεχνάμε και να δίνουμε στους ανθρώπους αυτούς τη θέση που τους αξίζει. […] Εγώ μίλησα για την εμπειρία μου μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Δεν είχα πει κάτι. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει τη στιγμή που συνέβη, όταν ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει δηλαδή στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και θύμωνα και στεναχωριόμουν που έλεγαν ‘γιατί τώρα;’. Γιατί τώρα είναι η ώρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Παναγιώτα Βλαντή.

Διαβάστε επίσης »