Ποια η απίστευτη δήλωση της Χριστίνας Κεφαλά στο Survivor;

Πλάνα που ανεβάζουν τη θερμοκρασία προβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Survivor καθώς η κάμερα της παραγωγής εστίασε στα καλλίγραμμα κορμιά των παικτριών.

Η Χριστίνα Κεφαλά, λίγη ώρα μετά την προβολή των συγκεκριμένων πλάνων προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και αναφέρθηκε στα… όπλα της εννοώντας το στήθος της.

«Εδώ, λοιπόν, στο νησί του Survivor που βρισκόμαστε όλα και όλα έξι κορίτσια έχουμε απομείνει. Να μας χαίρονται τα αγόρια! Από αυτά τα κορίτσια τα πέντε είναι σαν τον Σουγλάκο! Έχουν κοιλιακούς, δικέφαλα, τρικέφαλα, τετρακέφαλα, γλουτούς… Φουλ γυμνασμένα σώματα» τόνισε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Η μόνη όμως αυτές που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ! Τι να κάνω… Αναμφισβήτητα είμαι εγώ. Τι να κάνω… Τα μόνα μου όπλα είναι αυτά! Δυστυχώς όμως βρίσκουν σε τσουλήθρες, σε λάσπες, σε έρπην, τι να κάνω; Τι να κάνω; Αφού τα όπλα μου είναι αυτά, που να πάω η κακομοίρα;” αναρωτήθηκε στη συνέχεια η παίκτρια του Survivor.

Οι χρήστες του twitter ωστόσο δεν είδαν με καλό μάτι την αναφορά αυτή της Χριστίνας Κεφαλά στα κάλλη της και της τα έψαλλαν για τα καλά.

Παει , της σαλεψε της Χριστινας #survivorgr

— Monkey D. Komi 🐵 (@PanosDotKom) April 6, 2021

Οι καμεραμεν τι φάση;
😂😂😂#survivorGR

— HelloEvery1 (@krazontas) April 6, 2021

#survivorgr Ποια όπλα βρε

— Toni Mavridis (@ToniMavridis) April 6, 2021

Το μενιδι συμπεριλαμβάνει και την ελευθερία μέσα στους σουγκλακους; #survivorGR

— RAWμάντικ (@rineli2) April 6, 2021

Baywatch κατάντησε #SurvivorGR

— alaniara.bigonia (@alaniarabigoni1) April 6, 2021

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παράκρουση με «όπλα» και θηλυκό σώμα. «Οι άλλες είναι σαν τον Σουγκλάκο» – Gossip Life

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »