Σε ιδιαίτερα δυσμενείς συγκυρίες, η οικονομική βοήθεια προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι διπλά ωφέλιμη. Οι δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, ακόμη και το «πάγωμα» των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, δεν πτόησαν την εταιρία “Winmasters” να συνεργαστεί χορηγικά με την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η συνεργασία αυτή επισημιποιήθηκε σήμερα (23/2) στα γραφεία της ερασιτεχνικής, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο της ερασιτεχνική ΑΕΚ, Αλέξ Αλεξίου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της “Winmasters”, Θωμά Τζόκα, ενώ χρέση συντομισμού είχε αναλάβει η η τερματοφύλακας της ομάδας υδατοσφαίρισης της Ένωσης, Μαρία Τσουρή. Επίσης παραβρέθηκαν και έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, η Μαριάννα Μπελια από το βόλεϊ και ο Παναγιώτης Κότσαρης αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

«Για εμάς στην ΑΕΚ, η επισημοποίηση της συνεργασίας με τη winmasters είναι ιδιαίτερα σημαντική κυρίως για τη χρονική στιγμή που επιτυγχάνεται. Με την πανδημία να έχει πλήξει τον αθλητισμό, είναι εντυπωσιακό που υπάρχουν άνθρωποι και οργανισμοί που επενδύουν σε αυτόν. Με τη “Winmasters” έχουμε κοινό όραμα και κοινή πολιτική ανάπτυξης» τόνισε ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Winmasters”, Θωμάς Τζόκας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «H AEK είναι μία από τις ιστορικότερες και λαοφιλέστερες  ομάδες στην Ελλάδα και αποτελεί μεγάλη τιμή για τη winmasters να είναι ο Μεγάλος Χορηγός της. Η απόφασή μας για αυτή τη νέα χορηγία εστιάζεται στο γεγονός  ότι ο αθλητισμός πλήττεται από την πανδημία και θεωρούμε καθήκον μας να τον υποστηρίζουμε».

* Για την λιτή εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid 19 με άπαντες τους παρευρισκόμενους να υποβάλλονται σε rapid test για να επιτραπεί η είσοδος στο χώρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ


Διαβάστε επίσης »