Η Πέμη Ζούνη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλής σειράς «Κλείσε τα μάτια».

Η Πέμη Ζούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και έκανε flashback στην καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε σε άγνωστα περιστατικά από τις δουλειές που έχει κάνει.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την δημοφιλή σειρά «Κλείσε τα μάτια» και αναφέρθηκε σε ένα απρόσμενο περιστατικό που σημειώθηκε με τον Άλκη Παναγιωτίδη.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι «δεν θα σας πω για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γιατί τον αγαπώ πολύ και μπορείτε να βρείτε πολλά πλάνα. Θα σας πω για μια στιγμή που δεν ξέρετε για μία σκηνή «τρυφερή» που έχουμε και πρέπει να με πλακώσει στο ξύλο ο αγαπημένος μου Άλκης Παναγιωτίδης. Του λέω μην ανησυχείς ενστικτωδώς εγώ βάζω τα χέρια, προσπάθησε να με δείρεις και θα βάλω τα χέρια, δεν θα σε αφήσω. Βάρα εσύ και θα προφυλαχθώ».

«Πάνω στο πλάνο σκέφτομαι δεν βγάζω τα χέρια μου να φάω μια κανονική; Δεν το περίμενε, βγάζω τα χέρια μου και τρώω μία στην μύτη. Τρόμαξε ο άνθρωπος και του είπα ότι το έκανα επίτηδες αλλά κοίτα τώρα που θα νομίζουν ότι το βάλαμε μετά στο πλάνο το αίμα. Τι κρίμα κανείς δεν θα πιστέψει ότι είναι αληθινό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης »