«Σοκαρίστηκα με την ζωή και με το πόσο μικρή είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Πλάκα.

Η Πηνελόπη Πλάκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι άρχισε να κάνει ψυχοθεραπεία, μόλις έφυγε από την ζωή η γιαγιά της.

«Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία. Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «πολλά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, νομίζω πως με την πρώτη στραβή δεν θα το σκεφτείς πάρα πολύ εύκολα. Όταν όμως σου συμβεί κάτι και πέσεις στα πατώματα, όπως είχα πάθει εγώ τότε, είναι η αρχή για να ανακαλύψεις πολλά πράγματα μέσα μου».

«Για μένα ο λόγος δεν ήταν ερωτικός, ήταν απώλεια ενός αγαπημένου μου ανθρώπου. Σοκαρίστηκα με την ζωή και με το πόσο μικρή είναι, τι κάνουμε για αυτήν και αν την ζούμε όσο πρέπει να την ζούμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «από μικρή είχα μια σύνδεση με τον θάνατο. Τον φοβόμουν επειδή είχα άρρωστο άνθρωπο μέσα στην οικογένεια και μεγάλωσα μαζί του. Όταν έχασα την γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε με τον παππού στο χωριό και ήταν σαν δεύτεροι γονείς μου».

Διαβάστε επίσης »