Για επικίνδυνη απόφαση να αποτελέσουν εμβολιαστικά κέντρα για ηλικιωμένους πολίτες τα παιδιατρικά νοσοκομεία κάνει λόγο, με ανάρτησή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ο πρόεδρός της, Μιχάλης Γιαννάκος, ενημερώνει πως το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν  στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» 200 εμβολιασμοί σε άτομα των 85 ετών και άνω. Το εμβολιαστικό κέντρο διαθέτει τέσσερις εμβολιαστικές μονάδες κι αναμένεται να το επισκεφθούν μαζί με τους συνοδούς περίπου 400 άτομα.

Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει πως οι ηλικιωμένοι είναι φορείς σε πολυανθεκτικά μικρόβια, που είναι επικίνδυνα για τα νοσηλευόμενα παιδιά, ενώ το εμβολιαστικό κέντρο είναι μόνο για τους εργαζόμενους και είναι ακατάλληλος χώρος για τους ηλικιωμένους, καθώς υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.

«Το εμβολιαστικό κέντρο είναι στελεχωμένο από παιδιάτρους και όχι από γιατρούς ειδικοτήτων που επιβάλλει το πρωτόκολλο για να αντιμετωπίσουν ενήλικα άτομα. Τα ίδια ισχύουν και για τα άλλα παιδιατρικά Νοσοκομεία και γενικότερα για όλα τα νοσοκομεία» αναφέρει η Ομοσπονδία.

ΠΟΕΔΗΝ: Επικίνδυνο να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα ηλικιωμένων τα παιδιατρικά νοσοκομεία, δείτε τι λένε στα social media:
SKAI.gr
6 λεπτά πριν
Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο της ιστιοπλοΐας
Menie6473
9 λεπτά πριν
Την ευτυχία όταν ανοίγει το πακέτο με τα βιβλία που περιμένεις...κανείς unboxer ποτέ 😉
σε μία βδομάδα
BankingNews.gr
15 λεπτά πριν
Συναγερμός για τις ορφανές στην – Προτεραιότητα τα
eReportaz
27 λεπτά πριν
Κέρκυρα: Επιτέθηκε με γροθιές σε αστυνομικό που του ζήτησε να φορέσει μάσκα
https://www.ereportaz.gr/kerkyra-epitethike-me-grothies-se-astynomiko-pou-tou-zitise-na-foresei-maska/
via @ereportaz
ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΩ
30 λεπτά πριν
Είμαστε σήμερα εδώ γιατί αυτός ο άνθρωπος @velopky δεν παράτησε την ποτέ!! Γνώρισε το σάπιο πολιτικό σύστημα στην και έβαλε σκοπό της ζωής του να το διαλύσει. Και είμαστε μαζί από την αρχή σε αυτό. Λεγόμαστε @ellinikilisi και είμαστε αποφασισμένοι.

Διαβάστε επίσης 

Οι 7 περιοχές που προβληματίζουν τους ειδικούς εξαιτίας του κορωνοϊού

Μαρία Τσολιά: Η εμπειρία μέχρι σήμερα στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια είναι ιδιαίτερα θετική για τους εμβολιασμούς

Διαβάστε επίσης »