Η Φάρμα Spoiler: Ο ΑΝΤ1 θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγροτικό ριάλιτι δεν θα έχει μόνο νέες εγκαταστάσεις και νέα περιοχή. 

Θα έχει νέους κανόνες, αλλά και πιο δυνατά αγωνίσματα. Δεν θα έχει υπηρέτες, και θα έχει περισσότερη χλιδή. Τουλάχιστον το δωμάτιο του αρχηγού.

ΜΠΑΜ έγινε με το χρηματικό βραβείο. Η παραγωγή το ανέβασε στις 100.000 ευρώπουλα.

Φυσικά παρουσιαστής και του χρόνου θα είναι ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Με τον Νοέμβριο ξεκινούν τα γυρίσματα. Στόχος είναι να βγει πριν το survivor που όπως λέγεται θα ξεκινήσει στις 19 Δεκεμβρίου. Άρα λίγο νωρίτερα αναμένουμε την αγαπημένη μας Φάρμα 2 να κάνει πρεμιέρα.

Θα δούμε μια μείξη από επώνυμος και μη.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίχτες θα “έχουν τα προσόντα” για να ζήσουν με τις ιδιομορφίες του κτήματος.

Οι διάσημοι θα είναι πολύ δυνατά ονόματα που θα κάνουν γκελ στον κόσμο, αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες θα έχουν τους ρόλους τους.

Ένα δυνατό όνομα που από την προηγούμενη χρονιά ήταν βασικός στόχος της παραγωγής είναι η Αγγελική Ηλιάδη.

Τελικά οι καταστάσεις φέτος είναι πιο ευνοϊκές και οι συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν θετικές και πλέον έχουμε συμφωνία.

Η Αγγελική Ηλιάδη θα φορέσει τα ρούχα της για δουλειές στο κτήμα και θα μας κρατήσει συντροφιά μαζί με τους άλλους παίχτες τον χειμώνα.

Σου αρέσουν τα Spoiler; Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) spoilers.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »