Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Αρκετές αναφορές έχουν γίνει στο πρόσωπο που έρχεται από τα παλιά. Συγκεκριμένα, στον πρώην αγαπημένο της Ελένης, τον Ζάχο. Ο Ζάχος έρχεται στις Άγριες Μέλισσες για να διχάσει κοινό και πρωταγωνιστές. Ένας χαρακτήρας που θα κερδίσει τους τηλεθεατές, από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ένας ήρωας που θα επηρεαστεί πολύ από τη νέα πολιτική κατάσταση.

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ζάχο

Ο Ζάχος και η Λενιώ είχαν μία έντονη ιστορία στο παρελθόν. Εκείνος την είχε ερωτευτεί, ποτέ του όμως δεν εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματά του. Έβλεπε πως η Λενιώ ήταν ερωτευμένη με τον Λάμπρο. Όταν ο Λάμπρος έφυγε για να σπουδάσει, της ζήτησε να αρραβωνιαστούν, να ζήσουν μαζί. Η Ελένη δέχτηκε, η στρατιωτική του μετάθεση, όμως, τους χώρισε οριστικά.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, ο Ζάχος επιστρέφει στο Διαφάνι, συναντώντας ξανά τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή τις αδελφές Σταμίρη. Όλες τον θυμούνται και η χαρά τους είναι απερίγραπτη με αυτή την επιστροφή. Ακόμη και η Λενιώ τον αγκαλιάζει σφιχτά. Πώς να ξεχάσει όλα όσα πέρασαν μαζί; Ένας χαρακτήρας που θα φέρει την ανατροπή, έρχεται για να μας διχάσει…

Ο Νίκος Κουρής θα υποδυθεί τον Ζάχο, τον παλιό έρωτα της Ελένης. Τον Νίκο Κουρή αγαπήσαμε μέσα από αξιέπαινους ρόλους στον κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και στον χώρο της παρουσίασης.

Ένας χαρακτήρας που θα ταράξει τη ζωή των Σταμίρη, με το να είναι φρουρός, απέναντι στον αδίστακτο Ακύλα Μεγαρίτη.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ζάχο

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »