Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ μεταξύ των δύων παραγωγών Νίκου Κοκλώνη και Ατζούν Ιλιτζαλί. Η μάχη μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Τούρκος παραγωγός έστειλε εξώδικο στον Alpha για να μην συμμετάσχει ο Τζέιμς στο σόου J2US αφού δεσμευόταν με εξάμηνο συμβόλαιο μαζί του.

Μια απρόσμενη εξέλιξη λίγες μόνο ώρες πριν την πρεμιέρα. Αλλά τελικά ο Τζέιμς με την Ειρήνη εμφανίστηκε στην πίστα. Ο Ατζόυν τα πήρε με την συμπεριφορά του πρώην παίχτη του survivor και έδωσε εντολή να πάει μέχρι τέλους η ιστορία. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια.

Αλλά έχουμε και και δεύτερο σκηνικό μεταξύ των παραγωγών.

Την ημέρα που είχε πρεμιέρα το J2US στο στούντιο πήγε αρκετός κόσμος, όπως οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές, κομμωτές, χορευτές…και όποια θέση πάρκινγκ έβρισκαν ελεύθερη άφηναν το αυτοκίνητο τους. Αλλά έλα μου όμως που την ίδια μέρα είχε πρόβα και το The Voice του Ατζούν και οι δικοί του υπάλληλοι δεν είχαν που να παρκάρουν.

‘Ένας χαμούλης λοιπόν και ποιος “Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε” . Ο Ατζούν εκτός εαυτού και όλοι μιλάνε για “κήρυξη πολέμου”.

Εμείς θα πούμε μακάρι να ήταν όλοι οι πόλεμοι έτσι..

Μια καλή ιδέα θα ήταν να τους βάλουν σε ένα ρινγκ και ο νικητής να πάρει όλες τις θέσεις πάρκινγκ. Θα είχε και ρεκόρ τηλεθέασης. Δεν είναι κακή ιδέα.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »