Ένας άνδρας προσπάθησε να εξαγοράσει νοσηλεύτρια με 500 ευρώ για να μην του κάνει το εμβόλιο. Όταν αυτή έβαλε τις φωνές έφυγε και αναζητείται.  Το περιστατικό συνέβη στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Ο άνδρας έδειξε στη νοσηλεύτρια ένα μήνυμα στο κινητό του στο οποίο τη ρωτούσε πόσα θέλει για να μην κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου.  Σύμφωνα με πληροφορίες της είπε ότι θα της έδινε 500 ευρώ για να ρίξει το εμβόλιο στο πάτωμα αλλά να περαστεί στα αρχεία ότι το έκανε , ώστε να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας αφού προφασίστηκε στομαχόπονο έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο.

Ο άνδρας αναζητείται από τους αστυνομικούς, μετά την καταγγελία της γυναίκας ,μιας και έχουν τα πλήρη στοιχεία του.

Εν τω μεταξύ, στις 26 Αυγούστου με έγγραφό του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης υποχρέωνε τους υγειονομικούς που είχαν παρουσιάσει θετικό rapid test δηλαδή είχαν βεβαίωση ότι είχαν νοσήσει με βάση rapid test να κάνουν αμέσως και μοριακό έλεγχο για επιβεβαίωση . Στο έγγραφο αναφερόταν ότι αυτό γίνεται για να ελεγχθεί πιθανή μετάλλαξη.


Σωτήρης Αδαμίδης: Άντι 3ης δόσης να εμβολιάσουμε ευπαθείς ομάδες, ανεμβολίαστους και ανυπεράσπιστους (Βίντεο)

Πλαστά πιστοποιητικά: Πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει το τεστ – Δείτε το βίντεο (Βίντεο)


Ήταν 4 μέρες πριν ισχύσει η υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς. Ο λόγος ήταν όχι μόνο τα τεστ από τη Βουλγαρία που εμφανίσθηκαν σε νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας ή το τεστ του Μεσολογγίου από άλλο ασθενή αλλά και τεστ από πολλές ιδιωτικές μονάδες ελέγχων.

Διαβάστε επίσης »