13 Ιανουαρίου 202113 Ιανουαρίου 2021

img

Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο με την επέλαση της κακοκαιρίας «Λέανδρος»; Αυτή είναι η νέα ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό και τα χιόνια τις επόμενες μέρες.

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Λέανδρος» έχει κάνει ήδη ξεκινήσει και αισθητή είναι η μείωση της θερμοκρασίας. Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για ψυχρή εισβολή τις επόμενες ημέρες, ενώ σε νέα του ανάρτηση σήμερα ο Σάκης Αρναούτογλου τηρεί στάση αναμονής προτού πει πού και πότε θα χιονίσει, καθώς πολλά είναι τα ερωτήματα κυρίως για τα χιόνια στην Αθήνα.

Όπως γράφει ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, «με μεγάλο ερωτηματικό ο καιρός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στη χώρα κυρίως όσον αφορά στις περιοχές όπου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις». Όπως λέει ο ίδιος «το τσουχτερό κρύο είναι δεδομένο» κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παραπέμπει στο χθεσινό δελτίο για τον καιρό, σύμφωνα με το οποίο η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά μέχρι και την Κυριακή και να παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Επισημαίνει μάλιστα ότι η προγνωσιμότητα παραμένει αρκετά χαμηλή για να πει σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο, ενώ προειδοποιεί ότι δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αρναούτογλου: