Δείτε φωτογραφίες…

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους και σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, είναι πιο διαχυτικοί από ποτέ.

Έτσι και την περασμένη Τρίτη που βρέθηκαν να διασκεδάσουν στο Bodega, όπου σαρώνουν ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ανενόχλητοι από τα βλέμματα που είχαν συγκεντρωθεί πάνω τους, έδειχναν, να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, αλλά και το γλέντι τους. Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι «Survivors», διασκεδάζουν στο hot spot διασκέδασης του Περιστερίου, αφού τους συνδέει μία φιλία χρόνων, με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αμπαρτζάκη.

Στην νέα τους βραδινή εξόρμηση, μαζί τους ήταν και ο Πάνος Καλίδης, που όταν του δόθηκε το μικρόφωνο από τον Γιώργο Δασκουλίδη, κέρδισε το χειροκρότημα όλων, μαζί και των συμπαικτών του.

Όλο το βράδυ, ο Σάκης και η Μαριαλένα, το πέρασαν, ανταλλάσσοντας αγκαλιές, βλέμματα, αφιερώνοντας τραγούδια ο ένας στον άλλον, ενώ ο Σάκης, δεν σταμάτησε να την ραίνει με λουλούδια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε νέα βραδινή έξοδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »