Σαν βόμβα έσκασε ο θάνατος της Καραγιάννη: Η διαθήκη στο κλειδωμένο συρτάρι! Η τρυφερή κοπέλα Νανά Καραγιάννη,  έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία. Πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη της, με την οποία ορίζει ως μοναδική κληρονόμο τη φίλη της Αναστασία Κατηφόρη, με την οποία γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν και εκείνη νοσηλευόταν σε διπλανό δωμάτιο.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ NOT

Το μεσημέρι του Σαββάτου πριν πέντε χρόνια (2/11/19), η μοναδική κληρονόμος της Νανάς, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν την ενημέρωσαν για τη χειρόγραφη διαθήκη της φίλης της.

«Τι έχει η Νανά να μου αφήσει;» αναρωτήθηκα. Όταν τελικά αποσφραγίστηκε και δημοσιεύτηκε η διαθήκη, η γυναίκα σοκαρίστηκε από το περιεχόμενο. Η Νανά Καραγιάννη είχε δύο σπίτια από τη γιαγιά της, ένα στην Αθήνα και ένα στην Κέρκυρα, και ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα μικρό σπίτι.

Σοκ! Μετά την Νανά Καραγιάννη, νέος θάνατος από νευρική ανορεξία! Θρήνος στην…

Ρεπορτάζ για την υπόθεση έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Open TV, όπου μίλησαν αποκλειστικά η Αναστασία Κατηφόρη, αλλά και ο ηθοποιός Πάντης Κούσης, ο Θοδωρής Ρακιντζής, η Άννα Φόνσου και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Αναστασία Κατηφόρη, συγκινημένη, είπε για τη Νανά: «Γνωριστήκαμε ένα βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο. Ξαφνικά μπήκε στο δωμάτιό μου, είχε κάνει λάθος. Ήταν ένα άτομο κάτω από 30 κιλά. Είχαμε τον ίδιο γιατρό και της είπα “μην ανησυχείς, θα γίνεις καλά, έχεις πέσεις στα καλύτερα χέρια”.

Φωτογραφίες από τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη

Σε ερώτηση ποια ήταν η πρώτη της σκέψη όταν έμαθε τον θάνατο της Νανάς είπε: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν “Το είπε και το έκανε”. Το προηγούμενο βράδυ με είχε πάρει τηλέφωνο, είχαμε ραντεβού να με ειδοποιήσει ότι δεν θα έρθει. Νωρίς το πρωί βρήκα ένα μήνυμα, που σήμερα που το εξηγώ, ήταν αποχαιρετιστήριο». Στην ερώτηση αν κατάλαβε ότι θα πεθάνει απάντησε: «Πιστεύω ότι μπορεί να ήθελε κιόλας».

«Μετά τον θάνατό της ήμουν σε επαφή με τη μητέρα της. Προσπάθησα να μάθω γιατί, πώς, την αιτία θανάτου. Πέρασε ένας μήνας, δύο. Δεν έμαθα ποτέ. Τον Ιούλιο του 2016 που έπεσε σε κώμα και με ειδοποίησαν από το νοσοκομείο, τότε γνώρισα και τη μητέρα της. Το πρόβλημα της Νανάς ήταν ότι ήθελε να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων που είχε χάσει» είπε η Αναστασία Κατηφόρη.

Νανά Καραγιάννη: Τι απαντά η μητέρα της για το σκάνδαλο με την διαθήκη!

«Δεν είχα υποψιαστεί ότι η Νανά είχε χρήματα στην άκρη»
Ο Πάντης Κούσης, φίλος της Νανάς Καραγιάννη, της πρότεινε να παίρνει φαγητό από το Σπίτι του Ηθοποιού, ενώ η Άννα Φόνσου πρότεινε και να τη φιλοξενήσει εκεί. «Θα μπορούσε να μείνει στη ζωή, δεν ζήτησε βοήθεια, δεν μας είπε ότι πεινάει, τίποτα» είπε η Άννα Φόνσου σε τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή.

Ο Θοδωρής Ρακιντζής δεν είχε καν υποψιαστεί ότι η Νανά έχει χρήματα στην άκρη, ενώ αντιθέτως ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι η ραδιοφωνική παραγωγός πήγαινε στο Σπίτι του Ηθοποιού για την παρέα, και όχι για το φαγητό.

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της «έσπασε» τη σιωπή της! Αυτή είναι η αλήθεια για την άγνωστη διαθήκη!

Μητέρα Νανάς Καραγιάννη: «Για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της»
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη, Αρετή Καβαδία, μίλησε για τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η κόρη της, ορίζοντας γενική κληρονόμο τη φίλη της.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά.

Τίποτα. Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά.

Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα.

Εμείς καλύπταμε την καθημερινότητά της. Γιατί να βγούμε εμείς, τι να πούμε τώρα; Να πούμε όχι, δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα για εμάς.

Εγώ για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Γνωρίζω για λογαριασμούς τραπεζών με πολύ μεγάλα ποσά, αλλά για σπίτια, όχι. Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της, τώρα αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιο τρόπο, τι να σας πω, είναι άγνωστο για εμάς όλο αυτό. Οι γιαγιάδες της δεν της είχαν γράψει σπίτια.

Νανά Καραγιάννη: Αυτή είναι η κληρονόμος της άγνωστης διαθήκης! Τι αποκαλύπτει;

Δεν είχαν κάνει τέτοιες ενέργειες, όχι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι δεν το είχε γράψει η μητέρα μου στη Νανά. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση».

Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά, δεν μπορώ να έχει καθαρή σκέψη και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη.

Είναι συγκεχυμένη η σκέψη του ασθενούς. Μας τα είχαν πει οι γιατροί, αλλά δεν κάναμε ενέργειες περισσότερες. Την αφήναμε να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει στις συνεντεύξεις, δεν μας πείραζε αν έλεγε αναλήθειες», αποκάλυψε η κυρία Αρετή Καβαδία.

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο φως η μυστική διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το καλοκαίρι του 2017.

Σοκ! Μετά την Νανά Καραγιάννη, νέος θάνατος από νευρική ανορεξία! Θρήνος στην…

Η δημοσιογράφος άφησε κληρονομιά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς ακίνητη περιουσία στην επιστήθια φίλη της, Αναστασία Κατηφόρη, η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν φύλακας άγγελος της.

Στην ιδιόχειρη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη που φέρνει στο φως η εφημερίδα Μπαμ, η δημοσιογράφος μάλιστα δηλώνει ότι δεν θέλει να πάρει τίποτα η οικογένειά της.

Δείτε φωτογραφίες από την ιδιόχειρη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη.

Φωτογραφίες από τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη

Φωτογραφίες από τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη

Φωτογραφίες από τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη

 Φωτογραφίες από τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη

 Φωτογραφίες από τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη

 Φωτογραφίες από τη χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η Νανά Καραγιάννη

Διαβάστε επίσης »