Η Ευγενίας Σαμαρά, η «Στέλλα» από τον «Σασμό», μίλησε στο «Happy Day» για την επόμενη ημέρα της ηρωίδας της, τι θα συμβεί με την εγκυμοσύνη της, την Αργυρώ και τον Αστέρη.

Μέχρι στιγμής η μεγάλη χαμένη των εξελίξεων στον «Σασμό» είναι, χωρίς αμφιβολία, η Στέλλα. Η νεαρή δικηγόρος είδε παραμονές του γάμου της τον αρραβώνα της να διαλύεται για λόγους που δεν έχει ακόμα καταλάβει καλά. Κι όχι μόνο αυτό. Μετά τον χωρισμό, ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και η μητέρα της, χωρίς την έγκρισή της, προφταίνει τα νέα στον Αστέρη, ο οποίος απαιτεί να μάθει τι θα κάνει.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, μετά και από την συνάντηση με τον Αστέρη, η ψυχολογική κατάσταση της Στέλλας δεν είναι η καλύτερη και η σύγκρουσή της με την μητέρα της είναι αναμενόμενα σε υψηλούς τόνους.

Στην κουβέντα που είχε σήμερα η Ευγενία Σαμαρά με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day», η ηθοποιός αποκάλυψε τις σκέψεις της για τ ενδεχόμενο να αποκτήσει το παιδί του Αστέρη.

«Η σκέψη της Στέλλας είναι ότι δεν θέλει να το κρατήσει μόνη της, γιατί της θυμίζει και όλο αυτό που έχει περάσει που δεν είναι ευχάριστο. Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο εύκολη απόφαση. Και ενώ θα την πάρει, κάπως δυσκολεύεται να το κάνει» είπε και παραδέχτηκε ότι η απόφασή της θα μπορούσε να ανατραπεί.

Κομβικό ρόλο θα παίξουν τα αισθήματά της απέναντι στον Αστέρη.

«Νομίζω ότι ενώ δεν μπορεί να το καταλάβει αυτή τη στιγμή γατί ο θυμός είναι μεγάλος και η στενοχώρια ακόμα πιο μεγάλη, δεν φεύγουν έτσι τα συναισθήματα, ούτε και την πραγματική ζωή. Δεν είναι ότι μια μέρα ξυπνάς και επειδή έχει πληγωθεί φεύγει αυτό το πράγμα και τελειώνει. Δεν μπορείς να κάνεις delete τόσο εύκολα. Μέσα της υπάρχει το συναίσθημα και θα υπάρχει για αρκετό καιρό».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε φυσικά στην φωτογραφία με το νυφικό από τα γυρίσματα του «Σασμού» που δημοσιοποίησε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, κεντρίζοντας την φαντασία μας.

«Δεν έχω διασκεδάσει στη ζωή μου πιο πολύ από αυτή τη φωτογραφία. Έκαψε το μυαλό των τηλεθεατών. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτή τη φωτογραφία. Εγώ την ανέβασα για να υποθέσει ο καθένας ό,τι θέλει» είπε η ηθοποιός με την Τίνα Μεσσαροπούλου να παρεμβαίνει στη συζήτηση λέγοντας ότι γνωρίζει ποιον θα παντρευτεί τελικά η Στέλλα.

Τέλος, η Ευγενία Σαμαρά έκανε μία αποκάλυψη. «Η Στέλλα και η Αργυρώ θα βρεθούν, γνωρίζοντας κάποια πράγματα παραπάνω η μία για την άλλη. Γνωρίζουν τι είναι η μία και η άλλη και δεν νομίζω ότι θα είναι Σουηδία. Θα είναι Κρήτη».

Διαβάστε επίσης »