Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί η οικογένεια του Μανώλη, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, τα τελευταία γεγονότα έχουν στιγματίσει το νεαρό πρωταγωνιστή και δε του δίνουν περιθώρια να ηρεμήσει.

Ο Μανώλης τυραννιέται από εφιάλτες. Γνωρίζει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και είναι αποφασισμένος να φέρει τη δικαιοσύνη στην Κρήτη, ακόμη κι αν βάλει σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό.

Φυσικά, όλα ανατρέπονται, όταν αντικρίζει τον Μαθιό και τη Βασιλική να ανταλλάζουν καυτά φιλιά. Ο κόσμος του διαλύεται. Πώς θα αποκαλύψει κάτι τόσο φρικτό, όταν η δολοφονία αυτή περιπλέκεται;

Η ήσυχη Άννα θέτει όρια


Η Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν”, για τον ρόλο της Άννας, αλλά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο χαρακτήρας αυτός είναι πολύ ήσυχος και στοργικός.

«Προς το παρόν, από τα επεισόδια που έχω διαβάσει, η Άννα δείχνει όντως ήσυχη. Είναι υπομονετική και συγκαταβατική, προσπαθώντας πάντα να ηρεμεί τον άντρα της και την κόρη της. Ωστόσο, ο σύζυγός της στη σειρά είναι λίγο σκληρός, τραχύς κι απότομος. Η Άννα, με τις εξελίξεις κερδίζει κάποιο έδαφος απέναντί του. Θα το δείτε στα επόμενα επεισόδια. Πάντως, με τον δικό της τρόπο, του δείχνει τα όριά του».

Με κάποιον τρόπο, η οικογένεια του Μανώλη θα παίξει ρόλο στο να υπάρξει ο πολυπόθητος “Σασμός” στην ιστορία μας. Η Αλίνα Κωτσοβούλου μάλιστα τονίζει πως έρχονται πολύ δύσκολες μέρες…

«Αν υποθέσουμε ότι ο Μανώλης έχει δει το δολοφόνο που όλοι υποψιαζόμαστε, κάποια στιγμή το κουβάρι θα ξετυλιχθεί, αρκετά αργότερα. Η οικογένειά μας θα περάσει πολλά. Η Άννα, πάντως, είναι υπέρ του Σασμού».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »